کد خبر: 923912
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به جلسه امروز با وزیر راه و شهرسازی درباره بازار نابسامان پرواز‌های داخلی گفت: سازمان هواپیمایی کشوری در برخورد با متخلفان حمل‌ونقل هوایی ملاحظه‌کاری می‌کند.

به گزارش تسنیم، محمدرضا رضایی کوچی با تأکید بر اینکه اعتراض جدی به افزایش قیمت بلیت پرواز‌های داخلی داریم، تصریح کرد: در این رابطه با وزیر راه و شهرسازی مکاتبه‌ای انجام شده که رونوشتی از آن به سازمان بازرسی کشور، سازمان تعزیرات و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ارسال شده است.
وی تصریح کرد: کمیسیون عمران مجلس مخصوصاً به بلیت‌های چارتری اعتراض دارند، همین مسئله باعث شد تا وزیر راه را به مجلس دعوت کنیم و درباره افزایش قیمت بلیت‌ها جلسه‌ای برگزار شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه ۵۰ درصد نرخ بلیت به تلاطم‌های ارزی برمی گردد و ۵۰ درصد مابقی ریالی است، گفت: به نظر می‌رسد افزایش قیمت‌ها غیر‌واقعی است و این مسئله باعث می‌شود صنعت حمل‌ونقل هوایی کشور زمین بخورد.

وی ادامه داد: به وزارت راه و شهرسازی تذکر داده‌ایم؛ این وزارتخانه قول داده بود که قیمت‌ها را کنترل می‌کند. اعلام کرده بودند که به نرخ تعیین شده برای بلیت پرواز‌های داخلی پایبند هستند که متأسفانه به دلیل نبود نظارت قیمت‌ها بی‌محابا در حال افزایش است. وی اظهار کرد: قیمت بلیت‌ها به راحتی قابل کنترل است و سازمان هواپیمایی ابزار قانونی این کار را در اختیار دارد، اما برخورد لازم با متخلفان صورت نمی‌گیرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: باید با شرکت‌های متخلف برخورد جدی صورت گیرد، فکر می‌کنم جدیت در این کار وجود ندارد. اگر به یک عدد برای قیمت بلیت پرواز‌های داخلی رسیده‌اند آقایان، دیگر نباید کسی به خودش اجازه دهد بالاتر از این قیمت بلیت فروخته شود.

رضایی کوچی تأکید کرد: اگر متخلفی وجود دارد با آن برخورد شود و ملاحظه‌ای نکنیم، در این ملاحظات به خاطر روابط دوستانه و رودر‌بایستی‌ها برخورد‌ها صورت نمی‌گیرد و هر کسی به خودش اجازه می‌دهد بلیت را با هر قیمتی که می‌خواهد بفروشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار