کد خبر: 920644
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
بیش از ۹۵۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید و همچنین بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نوسازی و بازسازی به واحد‌های تولیدی پرداخت شده است.
حسینقلی قوانلو رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان با بیان این خبر در خصوص پرداخت تسهیلات به واحد‌های صنعتی استان گفت: تاکنون ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به ۹۵۰ واحد صنعتی، کشاورزی و گردشگری استان پرداخت شده است.
وی افزود: علاوه بر این ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز در قالب نوسازی و بازسازی به واحد‌های تولیدی پرداخت شد و با این احتساب حدود یک‌هزار و ۵۰ تا یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان داشت: در ۲، ۳ هفته اخیر روند پرداخت تسهیلات کند شده که بانک‌ها هم منتظر ابلاغ دستورالعمل جدید هستند.
وی درباره رشد صادراتی استان در ۴ ماهه نخست امسال هم گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه صادرات استان به ۸۷ میلیون دلار افزایش یافته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۵۴ درصدی یافته است.
قوانلو درباره تأمین مواد اولیه کارخانجات در شرایط اقتصادی کنونی و مشکلاتی که برخی واحد‌های تولیدی در این زمینه دارند، بیان داشت: تاکنون مشکلات چندانی در این زمینه نداشتیم و در چند مورد مانند ورود ماده اولیه کارخانه گل‌سم که مشکل داشت، تلاش کردیم تا مشکلات رفع شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار