کد خبر: 920397
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳
رئیس کلانتری ۱۲۹ جامی، با اشاره به دستگیری یک سارق موتورسیکلت در این محدوده، گفت: این متهم که در حال تردد با وسیله نقلیه مسروقه بود، با ظن پلیس تعقیب و دستگیر شد.
سرهنگ "ارسلان قاسم زاده"، گفت: غروب روز گذشته ماموران گشت انتظامی این کلانتری در حال گشتزنی در خیابان امام خمینی (ره) بودند که مشخصات ظاهری یک موتورسوار توجه آن‌ها را جلب کرده و برای بررسی پلاک وسیله نقلیه همراهش را از مرکز کنترل پلیس پایتخت استعلام کردند.
وی افزود: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که موتورسیکلت همراه این فرد مسروقه است و مدتی پیش از محدوده خیابان ولیعصر (عج) به سرقت رفته است.
با توجه به وضعیت موجود، بلافاصله ماموران به این موتورسوار دستور توقف دادند، اما وی به دستور پلیس توجهی نکرد و به سرعت سعی کرد با عبور از میان خودروها، از دست ماموران بگریزد.
سرهنگ قاسم زاده، عنوان داشت: این تعقیب و گریز چند دقیقه بیشتر طول نکشید و در نهایت ماموران، موفق شدند موتورسوار مذکور را که احتمال زیاد می‌رفت، همان سارق باشد، متوقف، دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
این متهم در بازجویی‌های انجام شده به جرم خود مبنی بر سرقت موتورسیکلت اعتراف و عنوان داشت که پس از اوراق کردن آن را به مالخران اموال مسروقه می‌فروشد.
به این ترتیب، تحقیقات برای دستگیری سایر همدستان این متهم آغاز و متهم با پرونده تشکیل شده برای سیر قضایی به دادسرا ناحیه ۱۰ تهران منتقل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار