کد خبر: 920327
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳
سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتسال بزرگسالان می‌گوید تیم ملی با ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه و با شرایط متفاوت تمرینات خود را برگزار خواهد کرد.
ناظم الشریعه سرمربی تیم فوتسال

به گزارش جوان آنلاین به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سید محمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتسال بزرگسالان، اظهار کرد: پس از پایان رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا و بازگشت تیم مس سونگون، لیگ برتر آغاز خواهد شد و به دنبال آن اردوهای تیم‌ ‌ملی نیز تشکیل می شود.

او گفت‌: از ۲۷ مردادماه اردوهای تدارکاتی تیم‌ ‌ملی فوتسال بزرگسالان آغاز می‌شود چرا که پس از برگزاری اردوهای تیم‌ ‌ملی "ب" و شناخت بازیکنان، تعدادی از این ملی‌پوشان به اردوی بزرگسالان دعوت می‌شوند تا تمرینات را با حضور بازیکنان با تجربه و جوان آغاز کنیم. بدون شک حضور ملی پوشان جوان شرایط متفاوتی را بر تیم حاکم خواهد کرد و بازیکنان با انگیزه و تلاش بالا در اردوها تمرینات خود را دنبال می‌کنند.

ناظم الشریعه ادامه‌ داد: سه مرحله اردو داریم که منتهی به تورنمنت تبریز می‌شود. این تورنمنت ۳۱ شهریور ماه آغاز خواهد شد و تا این زمان، تیم‌ ‌ملی به هماهنگی و آمادگی خوبی می‌رسد. قرار است  در تورنمنت چهار جانبه تبریز با تیم‌های اوکراین، بلاروس و ژاپن رقابت داشته باشیم.

وی در پایان، گفت‌: اردوی تدارکاتی بعدی تیم‌ ‌ملی در برزیل است که پس از برگزاری چند جلسه تمرین، دیدار تدارکاتی با تیم‌ ‌ملی فوتسال برزیل برگزار خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار