«تو نمیتونی عشق منو ازم بگیری، دیدار به قیامت» این دست نوشته مرد جوانی است که قبل از قتل همسرش و پایان دادن به زندگی خودش برای مادر زنش به یادگار گذاشته است.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت۱۸:۳۰عصر روز سهشنبه مأموران گشت کلانتری ۱۳۶ فرجام در جنگل لویزان روبهروی ورودی باغ پرندگان به خودروی زانتیا سفید رنگ پارک شدهای مشکوک شدند. بررسیهای اولیه نشان داد زن و مرد جوانی داخل خودرو به طرز مشکوکی در صندلی جلو و پشت فرمان نشستهاند به طوریکه احتمال میرود به خواب رفتهاند. سپس مأموران به خودرو نزدیک شدند و با ضربه زدن به شیشه از سرنشینان خواستند در خودرو را باز کنند، اما وقتی با عکس العملی از طرف آنها روبهرو نشدند در را باز کردند که با جسد خونین زن و شوهر که به کام مرگ رفته بودند روبهرو شدند. مأموران در دست مرد جوان اسلحه کمری شاهکشی کشف کردند که حکایت از این داشت زن و مرد جوان با اصابت گلوله همین اسلحه کشته شدهاند. همچنین مشخص شد زن جوان با اصابت گلوله به گیجگاه سمت چپ و مرد جوان با اصابت گلوله به گیجگاه سمت راست به قتل رسیدهاند.
مأموران همچنین دریافتند لحظه حادثه تلفن همراه زن جوان روشن و وی در حال کار با موبایل خود بوده است که ناگهان غافلگیر شده و با اصابت گلوله به قتل رسیده است و پس از فوت همچنان تلفن همراه در دستش به صورت روشن باقی مانده است. همچنین مأموران با بررسی تلفن همراه زن فوت شده که عکسهای دو نفری و عروسی وی در پروفایل گوشیاش بود، فهمیدند زن و مرد جوان، زن و شوهر هستند که به طرز مرموزی به کام مرگ رفتهاند.
ساعتی بعد از اعلام این خبر بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل به تحقیق پرداختند. بررسیهای تیم جنایی نشان داد مرد جوان ابتدا با شلیک گلوله همسرش را به قتل رسانده و در ادامه هم به زندگی خودش پایان داده است. تیم جنایی همچنین دست نوشتهای در قسمت کیلومتر شمار خودروی زانتیا کشف کردند که مشخص شد وی قبل از حادثه خطاب به مادر زنش نوشته است. مرد فوت شده نوشته بود: «به خاطر دخالتهای مادر زنم به زندگی خودم و همسرم پایان میدهم.» و در ادامه نوشته بود: «تو نمیتونی عشق منو از من بگیری، دیدار به قیامت»
از آنجایی که زوج جوان فوت شده هیچ مدرک هویتی همراه نداشتند مأموران شماره پلاک خودروی زانتیا را از مرکز استعلام گرفتند که معلوم شد خودرو متعلق به مرد جوانی به نام محمد است. محمد در تحقیقات پلیسی گفت که صبح همان روز خودرواش را به برادرش امانت داده است و وی پس از حضور در محل حادثه جسد برادر و زن برادرش را شناسایی کرد. وی گفت: «برادرم ۳۷سال و همسرش ۳۵ساله سن داشتند. دو سال قبل برادرم همسرش را عقد کرد. آنها عاشق هم بودند و برادرم خیلی او را دوست داشت به طوریکه جدایی از او برایش غیرممکن بود. مدتی قبل متوجه شدم که با خانواده همسرش اختلاف پیدا کردهاست، اما هر گز فکر نمیکردم سرنوشت آنها اینگونه پایان یابد. امروز صبح به سراغم آمد و خودروی مرا امانت گرفت و گفت: با همسرش قرار دارد و من هم خودروام را به او دادم تا اینکه الان با جسدهای آنها داخل خودروام روبهرو شدم.»
همزمان با انتقال جسد زوج جوان برای انجام آزمایشهای لازم به پزشکی قانونی، بازپرس پرونده دستور تحقیق از خانواده آنها را برای روشن شدن زوایایی پنهان حادثه صادر کرد.
همچنین اسلحه برای بررسی در اختیار تیم سلاح شناسی اداره آگاهی تهران قرار گرفت.