کد خبر: 914559
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵
رویترز طی گزارشی با اشاره به ذخایر ارزی ۱۱۲ میلیارد دلاری ایران و تراز حساب‌های جاری مثبت نوشت: این ارقام نشان می‌دهد که احتمالاً ایران تحریم‌ها را بدون مواجهه با بحران پرداخت‌های خارجی پشت سر خواهد گذاشت.
رویترز طی گزارشی با اشاره به ذخایر ارزی ۱۱۲ میلیارد دلاری ایران و تراز حساب‌های جاری مثبت نوشت: این ارقام نشان می‌دهد که احتمالاً ایران تحریم‌ها را بدون مواجهه با بحران پرداخت‌های خارجی پشت سر خواهد گذاشت.
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که روز گذشته تهران شاهد تجمعاتی در اعتراض به افت بی‌سابقه ارزش ریال بود، دولت ایران واردات بیش از هزار و ۳۰۰ قلم کالا را ممنوع کرده و اقتصاد خود را برای مقاومت در برابر تحریم‌های امریکا آماده می‌کند. پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری امریکا تصمیم به خروج از برجام گرفت، قرار است برخی از تحریم‌های امریکا در آگوست و برخی دیگر در ماه نوامبر اجرایی شود.
این تحریم‌ها احتمالاً موجب کاهش درآمد‌های ارزی از محل صدور نفت خواهد شد. به گفته شاهدان، صد‌ها تاجر و بازاری روز گذشته در اعتراض به کاهش ارزش ریال مقابل مجلس ایران تجمع کردند. پس از آنکه در ژانویه ۲۰۱۶ به موجب برجام بسیاری از تحریم‌های غرب برداشته شد، ایران سیاست «اقتصاد مقاومتی» را به حاشیه راند. دولت روحانی طرح‌هایی را برای افزایش تجارت خارجی اعلام کرد و نقش بیشتری به شرکت‌های خارجی در اقتصاد ایران بخشید. اما اکنون که در‌های اقتصاد ایران مجدداً در حال بسته شدن به روی بسیاری از کالا‌های خارجی است و دولت در حال حمایت از شرکت‌های داخلی، این اهداف بیش از همیشه دور از دسترس به نظر می‌رسند. عمادی، اقتصاددان ایرانی که ریاست بخش تحلیل ریسک انرژی مؤسسه بتاماتریکس لندن را بر عهده دارد، گفت: تهدید ناشی از تحریم‌ها، در حال تقویت علاقه‌مندی دولت ایران به کنترل بیشتر اقتصاد کشور است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار