کد خبر: 909852
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت راه بسیار طولانی دارد و برای رسیدن به آن حداقل نیازمند یک برنامه منسجم و مدون ۷ تا ۱۰ ساله هستیم.

معصومه آقاپورعلیشاهی، در خصوص برنامه دولت برای حرکت به سوی اقتصاد بدون نفت در شرایط فعلی اقتصادی کشور، اظهار داشت: در شرایط فعلی کشور به منظور خروج از شرایط و مارپیچ اقتصادی باید به دنبال راه‌کارهای کوتاه مدت باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: برای حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت راه بسیار طولانی را پیش رو داریم و برای رسیدن به آن حداقل نیازمند یک برنامه منسجم و مدون 7 تا 10 ساله هستیم.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه در شرایط کنونی اقتصاد بدون نفت نمی‌تواند راه‌کار مناسبی برای کشور ما باشد، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور در شرایطی بحرانی قرار دارد و برای خروج از این بحران باید برنامه‌های کوتاه مدت را در نظر بگیریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها