کد خبر: 907904
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰

خبرگزاری فارس: حسن‌تبار: بعد از سال‌ها زحمت به دوبنده تیم ملی رسیدم/ نمی‌خواهم این فرصت را به سادگی از دست بدهم

نفر اول وزن 79 کیلوگرم مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد گفت: بعد از سال‌ها زحمت به دوبنده تیم ملی رسیدم و نمی‌خواهم این فرصت را به راحتی از دست بدهم.

 

امید حسن‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره قهرمانی در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد مانند مرحله اول گفت: بعداز تمریناتی که زیر نظر مربی سازنده‌ام انجام داده بودم سعی کردم با آمادگی بالایی مانند مرحله اول به میدان بیایم. با ایمان و اعتماد به نفس در مرحله نهایی روی تشک رفتم و تمام هدفم کسب عنوان قهرمانی بود تا به دوبنده تیم ملی در مسابقات جهانی برسم.

وی در پاسخ به این سوال که او از سال 90 در انتخابی تیم ملی حضور دارد، اما هیچگاه فرصتی به او داده نشده و فکر می‌کند با توجه به شرایط سنی‌اش این‌بار به او میدان داده شود، گفت: کادرهای فنی گذشته اعتقادی به انتخابی نداشتند؛ در آن زمان با 20 سال سن جمال میرزایی قهرمان بازی‌های آسیایی را که در اوج بود شکست دادم، اما حتی به اردوی تیم ملی هم دعوت نشدم.

حسن‌تبار افزود: به تازگی 28 ساله شده‌ام؛ تمام فکر و ذهنم تنها انجام تمرینات خوب در اردوها است تا خودم را به کادر فنی ثابت کنم و به دوبنده تیم ملی برسم. در هر میدانی هم کادرفنی صلاح بدانند هم شرکت خواهم کرد. بعد از سال‌ها زحمت به دوبنده تیم ملی رسیده‌ام و نمی‌خواهم این فرصت را به راحتی از دست بدهم؛ تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا خودم را ثابت کنم. 

نفر اول وزن 79 کیلوگرم انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در پاسخ به این سوال که بعد از حضور در انتخابی‌های مرحله اول و دوم، در فاصله یک ماهه، آیا توانایی حضور در تورنمنت‌های پیش رو را دارد یا خیر گفت: مسابقات سنگینی را برگزار کردم و شاید از نظر بدنی کمی دچار اُفت شوم، اما تلاش می‌کنم انگیزه‌ام را حفظ کنم تا این مسیر را با موفقیت به پایان برسانم. 

حسن‌تبار در پایان خاطرنشان کرد: از علی خراسانی مربی سازنده‌ام در باشگاه المپیکِ بابل که در این سال‌ها همواره مشوق اصلی من بوده تشکر می‌کنم. او با هزینه شخصی و به خاطر عشق به کشتی بدون اینکه هیچ درآمدی از باشگاه کشتی داشته باشد از جیبش هم هزینه می‌کند تا به کشتی خدمت کند. امیدوارم بتوانم پاسخ خوبی به زحمات او و خودم بدهم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار