کد خبر: 901317
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰
شهردارتبریز در منزل شهید زوار حضور یافته و با خانواده این شهید مدافع حرم دیدار و گفتگو کرد.

مهندس ایرج شهین‌باهر، در این دیدار، با اشاره به این‌که خانواده ها مدافعین حرم از جمله انسان عظیم الشانی هستند که از تمامی تعلقات دنیوی خود گذشته و فرزندان خود را در راه اسلام و مملکت، راهی جبهه های حق علیه باطل می کنند، تصریح کرد: این عزیزان، با ایثار ارزشمندترین موجودی یک بشر، که جان هر کسی محسوب می شود، ثابت کردند که ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی همچنان برایشان به قوت خود باقی است.

شهردار تبریز نیز ضمن تبریک و تسلیت شهادت شهید زوار بیان کرد: تبریز و آذربایجان به رشادت جوانان مدافع حرم و شهدای جبهه جهانی مقاومت افتخار می‌کند. ما همه در کل کشور  مدیون خون و غیرت این جوانانیم.

وی تاکید کرد: مطمنا اگر این عزیزان در آنجا حضور نداشته و جان خود را در راه تمامیت ارضی و دینی فدا نمی کردند ما باید در داخل شهرهایمان اسلحه بدست از ناموس و حریم کشورمان دفاع می کردیم.

گفتنی است؛ شهید اکبر زوار جنتی در پی حمله روز یکشنبه جنگنده های رژیم صهیونیستی در دفاع از حرم حضرت زینب (س) و در بمباران فرودگاه التیفور به مقام شامخ شهادت رسید.
 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها