کد خبر: 900812
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۸
وزارت ورزش و جوانان هنوز هیچ تصمیمی برای اضافه کردن نفر پنجم به هیات مدیره باشگاه پرسپولیس ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا گرشاسبی پس از استعفای مدیرعامل و عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به عنوان سرپرست این باشگاه انتخاب شد.

رفتن علی اکبر طاهری از باشگاه پرسپولیس سبب شد تا صحبت های زیادی در خصوص جانشین وی در هیات مدیره مطرح شود اما وزیر ورزش و جوانان تصمیم گرفته است هیچ تغییری در امور مدیریتی این باشگاه به وجود نیاورد.

وزارت ورزش و جوانان همچنان تصمیم به حمایت از حمیدرضا گرشاسبی دارد تا وی به عنوان سرپرست باشگاه، امور اداری مربوط به فصل آینده را نیز مدیریت کند.

گفته می شود تصمیم گیری در خصوص انتخاب نفر پنجم هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به پایان فصل موکول شده است و هیچ فردی هم تاکنون به عنوان گزینه احتمالی انتخاب نشده است.

حمیدرضا گرشاسبی، جعفر کاشانی، محمدرضا حاجی بیگی و ابوالفضل روغنی اعضای فعلی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار