کد خبر: 898501
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
سخنگوي ناجا با بيان اينكه 84‌درصد جرائم فضاي مجازي كشف مي‌شود، گفت: 46‌درصد از جرائم در فضاي تلگرامي و 25‌درصد در اينستاگرام رخ مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار ما، سردار سعيد منتظر المهدي در بيستمين نشست خود با خبرنگاران با اعلام جزئيات طرح نوروزي پليس گفت: در نوروز امسال بيش از 5هزار نيرو، ۱۰‌ميليون هميار پليس و ۱۱۰۰‌خودرو در حوزه پليس راهنمايي و رانندگي براي خدمات‌رساني ترافيكي به شهروندان در آماده‌باش خواهند بود.
وي با اشاره به اينكه 27‌هزار گشت همزمان پليس‌هاي تخصصي را در نوروز خواهيم داشت، گفت: 3هزارو770 گشت خودرويي، 2هزارو10‌گشت موتوري و2‌هزار و900پاس پياده، در راستاي ايجاد آرامش مردم عزيزمان انجام مي‌شود. به گفته وي: 1330‌كانكس و 450‌چادر نوروزي برپا مي‌شود و همچنين 700‌ايستگاه بازرسي موقت، 104 ايستگاه بازرسي ثابت توسط پليس پيشگيري، آماده خدمات‌رساني هستند.
معاون اجتماعي ناجا با رونمايي از شعار نوروزي پليس به عنوان «آرامش بهاري با نظم و امنيت» افزود: 30 فروند بالگرد هوايي ناجا نيز از 25‌اسفند تا 14‌فروردين همگام با ساير نيرو‌ها براي خدمات‌رساني، ايجاد آرامش، افزايش نشاط و تسهيل در آمد و شد شهروندان در طرح نوروزي پليس در خدمت مردمان خوب ايران سرفرازمان هستند.

عملكرد پليس راهور

منتظر المهدي در ادامه نشست با اشاره به آمار و عملكرد پليس راهنمايي و رانندگي در سال جاري گفت: همكاران پر‌تلاش و زحمتكش راهور يك‌ميليون و 388‌هزار و 455‌خودروي جديد را شماره‌گذاري كرده و براي 2‌ميليون و 214‌هزار و 727‌نفر گواهينامه اولي صادر كردند كه اين رقم نسبت به سال گذشته با افزايش 32‌درصدي همراه بوده است در صورتي كه شماره‌گذاري موتور سيكلت با كاهش 79‌درصدي روبه‌رو بوده و پليس در اين مدت 10‌هزار و 352 دستگاه موتور سيكلت جديد شماره‌گذاري كرده است.

آمار خودرو و موتورهاي در حال تردد

سردار منتظر المهدي با بيان اينكه در حال حاضر 20‌ميليون و 977‌هزار و 569‌خودرو و 11‌ميليون و 687‌هزار و 246‌موتور سيكلت در سراسر كشور در حال تردد است، گفت: به‌رغم افزايش وسايل نقليه و افراد نوگواهينامه و افزايش تصادفات، تعداد جان باختگان نسبت به سال گذشته تغييري نكرده است.

كاهش قربانيان سوانح رانندگي

به گفته وي: روند رو به كاهش جان باختگان حوادث رانندگي از سال‌85 كه 27هزار تن بوده و امسال به 16‌هزار تن رسيده، حاصل همكاري تمامي دستگاه‌هاي مربوطه و ارتقاي فرهنگ رانندگي و رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي بوده است. سخنگوي ناجا با اشاره به اينكه بيشترين زمان تصادفات بين ساعت 16‌تا 20 رخ مي‌دهد، گفت: متأسفانه رتبه اول جان باختگان سوانح رانندگي به راكبان موتور سيكلت‌ها با سهم 25‌درصد از كل جان باختگان و سپس عابران پياده با حدود 21‌درصد تعلق مي‌گيرد و بيشترين علت تصادفات در سال‌96 با ضريب 9/35 درصد به علت بي‌توجهي به جلو و رعايت فاصله طولي است و رعايت نكردن حق تقدم 21/6 درصد، رعايت نكردن سرعت مطمئن 13/1 درصد و انحراف به چپ 8/2 درصد در رتبه‌هاي بعدي قرار دارد.
درباره جرائم سايبري
وي با اشاره به جرائم فضاي مجازي و مسدود شدن روزانه حدود 200‌كانال كه در حوزه جرائم فعاليت مي‌كنند، افزود: بيشترين جرائم در حوزه كلاهبرداري‌هاي مالي و برداشت‌هاي غيرمجاز با 35‌درصد است، شناسايي و برخورد با 3‌هزار و 320‌كانال، گروه و سايت در حوزه خريد، فروش و آموزش و توليد مواد‌مخدر از جمله فعاليت‌هاي مردان تيز‌بين پليس فتاست كه مجرمان حقيقي در پس فضاي مجازي را به طرفه العيني شكار مي‌كنند.
كشف 26‌ميليون مواد محترقه
سردار منتظرالمهدي با اعلام اينكه بالغ بر 26‌ميليون مواد محترقه طي ماه‌هاي اخير كشف و ضبط شده است، گفت: 18‌ميليون و 500‌هزار عدد آن در محدوده زماني يك‌ماه گذشته ضبط شده كه 8‌ميليون آن مواد محترقه پر خطر بوده است، در اين رابطه 150‌نفر دستگير و تحويل مراجع ذي‌صلاح شده‌اند.

آمار تماس با 110

معاون اجتماعي ناجا در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر اينكه طي 352‌روز گذشته بالغ بر 24‌ميليون و 875‌هزار و 998‌تماس با سامانه پليس‌110 برقرار شده كه از اين ميان 16‌ميليون و 887 هزار و 443 تماس حاصل و مراجعه آن عملياتي شده است، گفت: اين رقم نسبت به سال گذشته نشان از افزايش 2/9 درصدي عملياتي شدن تماس‌ها و مراجعات دارد، ميزان رضايتمندي از پليس‌110 نيز حدود 82/5 درصد بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار