کد خبر: 897962
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس:
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس با تأكيد بر ايجاد بيمه ويژه دندانپزشكي گفت: دولت با تصويب اعتبار و منابع مورد‌نياز اين بخش، لايحه به مجلس ارسال كند. 
اكبر تركي درخصوص ايجاد بيمه ويژه براي دندانپزشكي گفت: بيمه يكي از مشكلات اساسي طي ساليان گذشته در حوزه مسائل دندانپزشكي است، هزينه‌هاي ارائه خدمات دندان پزشكي بالا بوده و مردم نمي‌توانند هزينه‌ها را پرداخت كنند؛ ضمن اينكه بيمه‌ها نيز ارائه خدمات قابل قبولي در اين حوزه ندارند.  
نماينده مردم فريدن، فريدونشهر و چادگان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه ايجاد بيمه مجزا و ويژه براي دندانپزشكي رويكرد قابل‌قبولي است، افزود: البته محل منابع و اعتبارات مورد‌نياز براي اين بخش نيز بايد مشخص شود، درحال‌حاضر كه بررسي لايحه بودجه سال آينده تمام شده و حداقل در شرايط فعلي نمي‌توان منابعي را براي اين بخش در نظر گرفت.  
وي با بيان اينكه وزارت بهداشت تنها از سهم بيمه‌اي كلي مي‌تواند بخشي را براي خدمات دندانپزشكي در نظر بگيرد، تصريح كرد: بيمه ويژه دندانپزشكي در صورت اجرايي شدن نقش مهمي در كاهش مشكلات بهداشتي و درماني مردم در اين حوزه دارد، تنها بايد اعتبارات و منابع را به طور ويژه مشخص كرد؛ ضمن اينكه ايجاد بيمه مجزا براي حوزه دهان و دندان نيازمند ارائه لايحه به مجلس است.
  عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: اگر اين موضوع در حد بخشنامه است، وزارت بهداشت بايد از منابع و اعتبارات خود در اين حوزه هزينه كند، به‌طور حتم بيمه‌ها به دليل كمبود اعتبار تمايلي به تعامل و همكاري در اين بخش ندارند؛ همچنين ساماندهي تعرفه‌ها و هزينه‌هاي دندانپزشكي نيز به دليل ميزان بالا، از سوي ديگر تفكيك ميان خدمات درماني و زيبايي نيز تا حدي رغبت فعاليت بيمه‌ها را در اين حوزه كاهش داده است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار