کد خبر: 897661
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹
پنج آدم‌ربا كه مرد جواني را به خاطر اخاذي 13‌ميليون توماني ربوده و در اصطبلي حبس كرده بودند با تيزهوشي مأموران پليس به دام افتادند.
صبح روز چهارشنبه هشتم اسفندماه مأموران پليس شهرستان شهريار باتماس صاحب طلافروشي دريافتند مردي قصد دارد با كارت سرقتي مقدار زيادي طلا و جواهرات خريداري كند. مرد طلافروش به مأموران پليس گفت: مردي به طلافروشي من مراجعه كرده و مقداري طلا و جواهر خريده است و براي پرداخت آن كارت عابر بانكي ارائه داده كه رمز آن را چندبار اشتباه زده است. به همین دلیل به او مشکوک شدم. 
با اعلام اين خبر تيمي از مأموران بلافاصله راهي طلافروشي شدند. مرد مظنون با ديدن مأموران اقدام به فرار كرد، اما مأموران پليس در تعقيب و گريز كوتاهي وي را دستگير كردند. 
متهم پس از انتقال به اداره پليس در بازجويي‌ها مدعي شد كه كارت عابر بانك متعلق به يكي از دوستانش است، اما بررسي مأموران نشان داد كارت متعلق به مرد سالخورده است كه وي هم كارت را در اختيار پسر 35‌ساله‌اش قرار داده است. مرد ميانسال در تحقيقات پليس گفت كه پسر 35‌ساله‌اش از صبح به طرز مرموزي ناپديد شده است. 
بدين ترتيب مأموران متهم را مورد بازجويي فني قرار دادند. متهم وقتي با مدارك و دلايل روبه‌رو شد به آدم‌ربايي مرد جوان با همدستي چهارنفر از دوستانش اعتراف كرد. 
وي گفت: صبح همراه دوستانم در حوالي شهرك وايين در حال پرسه زدن بوديم كه پسر 35‌ساله را ديديم. ما او را با زور و تهديد چاقو سوار بر خودرومان كرديم و به عنوان گروگان به يك اصطبل در حوالي شهر شهريار منتقل كرديم. داخل اصطبل تمامي وسايل شخصي و كارت عابرش را از او گرفتيم. قرار شد 13‌ميليون تومان از كارت عابرش خريد كنيم و بعد او را آزاد كنيم. پس از گرفتن رمز عابرش براي خريد راهي طلافروشي شدم، اما پس از خريد رمزش را فراموش كردم و طلافروشي به من مشكوك شد و مرا لو داد. پس از اعتراف متهم، مأموران پليس با گرفتن حكم قضايي براي رهايي گروگان و دستگيري آدم‌ربايان راهي اصطبل شدند. مأموران در محل حادثه چهار‌همدست متهم را دستگير و مرد ربوده شده را آزاد كردند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار