کد خبر: 892615
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان:
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: 80 درصد تولید اتوبوس‌ کشور در سمنان انجام می‌شود.
بهروز اسودی در حاشیه بازديد استاندار سمنان و اعضاي كارگروه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد از شرکت عقاب افشان سمنان با بیان این مطلب، افزود: با توجه به فعالیت بیش از ۱۲۰ واحد خودرو ساز و قطعه ساز در استان سمنان، در آینده‌ای نزدیک قطب سوم خودروسازی کشور خواهد شد.

وي افزود: شرکت عقاب افشان سمنان در زیربنایی به مساحت بیش از ۴۴هزار متر مربع و با سرمایه گذاری حدود ۵۰۰ میلیارد ریال راه اندازی شده است که ظرفیت تولید سالانه شش هزار دستگاه اتوبوس یک طبقه، اتوبوس دوتکه و مینی بوس را دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه كرد: شرکت عقاب افشان اسكانيا زمینه اشتغال حدود یک هزار و 100 نفر را فراهم کرده است.

 اسودي گفت: عقاب افشان دارای دو طرح توسعه رنگ کاری انواع خودرو با ظرفیت سالانه ۹هزار تن در سال و سرمایه گذاری بیش از یک هزار و یکصد میلیارد ریال و تولید میدل باس و انواع خودروی ون بزرگ به ظرفیت سالانه ۱۶هزار دستگاه و سرمایه گذاری حدود ۱۷۵ میلیارد ریال است که با راه اندازی این دو طرح توسعه ای زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر در استان فراهم خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار