کد خبر: 892318
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹
شهردار اردبیل:
شهردار اردبیل یکی از اهداف پروژه‌های سلامت‌محور شهرداری را ترویج ورزش همگانی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، حمید ‌لطف‌اللهیان در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری اردبیل گفت: شهرداری اردبیل در سال‌های گذشته به اجرای پروژه‌ها با رویکرد فرهنگی و توجه به اثرات اجتماعی آن تأکید داشته است.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف گذشته اجرای پروژه‌های عمرانی صرفاً برای خدمات‌دهی بیشتر نبوده و رویکرد انسان- محور در پروژه‌ها پیش‌بینی و مطالعه می‌شود.

شهردار اردبیل تأکید کرد: با همین رویکرد بود که بزرگ‌ترین رینگ پیاده‌روی سلامت در دور دریاچه شورابیل اجرا شد و به دلیل توجه به نیاز شهروندان، با استقبال نیز همراه بوده است.

لطف‌اللهیان افزود: انتظار می رود این مجموعه بتواند موجب ارتقا ورزش‌های همگانی و پیاده‌روی در بین شهروندان شود و به نوعی اهمیت ورزش را نهادینه سازد.

شهردار اردبیل با اشاره به اینکه تقویت چهره ورزش و سلامت در اردبیل از اولویت‌های نهاد شهرداری است اضافه کرد: در سال‌های گذشته نیز تلاش‌های عمده‌ای در راستای تقویت فرهنگ ورزش همگانی در اردبیل صورت گرفته است که در ادامه این فعالیت‌ها شهرداری اردبیل می‌کوشد تا با فراهم آوردن زمینه‌های مساعد ورزش همگانی نسبت به تشویق مردم به این امر اهتمام ویژه داشته باشد.

لطف‌اللهیان آب و هوای پاک اردبیل را برای انجام ورزش‌های همگانی بسیار خوب توصیف کرد و گفت: با استفاده از این منبع لایزال که خداوند در اختیار مردم این شهر قرار داده است نهادهای مرتبط نیز باید در کنار هم تلاش کنند تا مردم از این نعمات استفاده کرده و در جهت سلامتی جسمی و روحی خود حرکت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها