کد خبر: 889014
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از خارج‌سازی 180 شناور غرق‌شده در آب‌های استان بوشهر به منظور ایمن‌سازی تردد در مسیرهای آبی استان خبر داد.

محمدمهدی بنچاری گفت: خارج سازی شناورهای مغروقی از بستر دریا به عنوان یکی از برنامه‌های مهم به منظور ایجاد ایمنی در آبراه‌ها در دستور کار بنادر و دریانوردی استان بوشهر است.

وی افزود: وجود بستر امن در کانال‌های دریایی و آبراه‌ها می‌تواند انگیزه حضور شرکت‌های کشتیرانی و صاحبان بارهای نفتی و تجاری را برای ورود به بنادر کشورتقویت کند که یکی از موارد اصلی ایجاد ایمنی در آبراه‌ها، خارج سازی شناورهای مغروقی از بستر دریا است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه تعداد 31 فروند مغروقه فلزی و 144 فروند مغروقه موتورلنج چوبی و فایبر گلاس از سال 1391 در آبهای استان بوشهر شناسایی شده است تصریح کرد: کارشناسان مهندسی فنی این اداره کل با برنامه‌ریزی‌های فنی موفق شدند 180 شناور مغروقه از آبهای استان بوشهر خارج کنند.

بنچاری با بیان اینکه در سال 1392 طی سه قرارداد مجزا با پیمانکاران بومی استان بوشهر تعداد 35 فروند مغروقه موتورلنج در بندر گناوه خارج سازی شدند گفت: در این سال 4 فروند مغروقه موتورلنج در بندر دیلم و 6 فروند در بندر کنگان خارج سازی شدند تا تردد دریانوردان در بنادر تابعه به صورت ایمن میسر شود.

وی با بیان اینکه در سال 1393 تعداد 5 فروند مغروقه موتورلنج در بندر شیلات رستمی خارج سازی شد گفت: در این سال یکی از مغروقه‌های فلزی به نام آریانا که در نزدیکی بویه 14 ورودی کانال بندر بوشهر غرق شده بود به منطقه امن منتقل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار