کد خبر: 889011
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
دبیر کمیته فرهنگ شهروندی پسماند شهرداری اصفهان از برگزاری مانوری با موضوع "تفکیک زباله از مبدأ" در چهارراه ها و مسیرهای پر تردد شهر خبر داد.

سعید امامی گفت: این مانور با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان طی چهار روز از 11 تا 14 دی‌ماه برگزار می‌شود.

وی متحرک بودن پیام‌های شهروندی در این طرح را موجب جلب توجه مخاطبان دانست و ادامه داد: پیام‌های فرهنگی طراحی و آماده شده در قالب طرح‌های گرافیکی بر روی سازه‌های همراه برد نصب می‌شود، 100 نفر نیروی اجرای همراه، بردها را حمل می‌کنند، به اندازه و ابعاد و نوع ساخت، این سازه‌ها جلب توجه کرده و پیام به مخاطبان انتقال داده می‌شود.

امامی با بیان این موضوع که حاملان پیام فرهنگی به دل شهر می‌روند، گفت: قرار نیست کسانی که پیام‌ها را همراه می‌برند حرکت نمایشی انجام دهند، اما این افراد آمادگی پاسخگویی به سؤالات مخاطبان را دارند.

وی، موضوع تفکیک زباله از مبدأ را موضوع مهم دانست و گفت: در موضوع بازیافت زباله تفکیک از مبدأ مهم‌ترین بخش بوده و این امر سبب می‌شود تا کیفیت تفکیک بالا رود، تفکیک نکردن زباله هزینه‌های زیادی را بر شهر وارد می‌کند که این هزینه را مردم پرداخت می‌کنند، امروز در جهان تفکیک زباله از مبدأ به‌عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی فرهنگی شهرها مطرح است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار