کد خبر: 888774
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۲
ویرجیل فان دایک

خرید جدید لیوپول از انگیزه‌های بالای خود برای بازی در لیورپول سخن گفت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از گاردین، لیورپول برای خرید مدافع مرکزی دست به رکوردشکنی زد و ویرجیل فان دایک را از ساوتهمپتون به مبلغ ۷۵ میلیون پوند خریداری کرد تا این بازیکن تبدیل به گران‌ترین مدافع تاریخ فوتبال جهان شود.

ویرجیل فان دایک هلندی بعد از پیوستن به لیورپول، گفت‌: خیلی خوشحالم که این جا هستم. بی‌صبرانه منتظرم تا کارم را در لیورپول شروع کنم. به نظر من مهم‌ترین موضوع، بزرگی باشگاه بود. خوشبختانه انتخاب خیلی خوبی داشتم. لیورپول باشگاهی تاریخی و پر افتخار است و از هر نظر برای من مفید است که بتوانم فوتبالیست بهتری شوم.

ویرجیل فان دایک ۲۶ ساله در ادامه‌ صحبت‌های خود گفت‌: صحبت‌های زیادی درباره جو آنفیلد شنیده‌ام و می‌دانم که هواداران پر شوری در هر مسابقه حضور دارند. مطمئنا تجربه خاصی برای من خواهد بود. امیدوارم که در سال ۲۰۱۸ به لیورپول در رقابت‌های لیگ و لیگ قهرمانان اروپا کمک کنم و در پایان فصل با لیورپول قهرمانی را کسب کنم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار