کد خبر: 886448
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰
صد‌‌‌ها نفر از شهروندان اقلیم کردستان در اعتراض به نظام حقوقی پیشمرگه و تأخیر پرداخت حقوق‌ها، تظاهرات کردند...
صد‌‌‌ها نفر از شهروندان اقلیم کردستان در اعتراض به نظام حقوقی پیشمرگه و تأخیر پرداخت حقوق‌ها، تظاهرات کردند و جاده اصلی سلیمانیه به کرکوک را بستند. تظاهركنندگان خواستار اصلاح نظامی سیاسی در منطقه کردستان و بهبود سطح معیشتی شهروندان این منطقه شدند. وضعیت نابسامان اقتصادی در منطقه اقلیم كردستان، سبب افزایش اعتراضات مردمی علیه دولت این منطقه شده است. یک منبع آگاه، دو‌‌‌شنبه اعلام کرد که شماری از تظاهرات‌کنندگان در منطقه کردستان، جاده اصلی و رابط میان سلیمانیه و کرکوک را بستند. وی در گفت‌وگو با خبرگزاری «براثا» گفت:« تظاهرات‌کنندگان با آتش زدن لاستیک‌های خودروها، مانع استفاده رانندگان این خودرو‌‌‌ها از جاده مذکور شدند».

به گزارش شبكه السومریه‌نیوز، رئیس پارلمان اقلیم کردستان از مردم معترض خواست تا به اعتراضات خود به شکل مدنی و به دور از هرگونه خشونت ادامه بدهند و صدای اعتراض خود را به گوش همه برسانند. اعتراضات مردمی به نبود خدمات عمومی در کردستان عراق همزمان با کاهش حقوق‌‌‌ها و افزایش تعرفه‌های پرداختی از سوی مردم در زمینه خدمات عمومی مانند برق و آب از سوی دولت اقلیم کردستان آغاز شد. تظاهركنندگان خواستار اصلاح نظامی سیاسی در منطقه کردستان و بهبود سطح معیشتی شهروندان این منطقه شدند. 

تظاهرات‌کنندگان در مرکز شهر سلیمانیه خواستار سرنگونی دولت کنونی منطقه کردستان شدند و از حیدر العبادی، نخست‌وزیر و پارلمان عراق خواستند تا مداخله کنند.» آنها همچنین از نیروهای پیشمرگه و آسایش خواستند به صفوف معترضان بپیوندند.  به گزارش خبرگزاری «الاتجاه پرس»، ابوبکر هلدنی، نماینده اتحاد اسلامی در پارلمان کردستان در بیانیه‌ای ضمن اشاره به اینکه دولت اقلیم سعی دارد با وعده و وعید‌های خود شهروندان اقلیم را فریب دهد، نوشت: «این دولت به دلیل فسادی که در رگ‌‌‌ها و شریان‌هایش جریان دارد، قادر به انجام اصلاحات واقعی در اقلیم کردستان نیست.» ‌هلدنی افزود:« مسئولان اقلیم کردستان طی 26 سال گذشته وعده‌‌‌هایی برای بهبود شرایط معیشتی شهروندان اقلیم کردستان داده‌اند، اما به این وعده‌های خود عمل نکرده‌اند».
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار