کد خبر: 885872
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلغارستان مطرح کرد
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلغارستان با حمایت همه جانبه از توسعه روابط سیاسی و اقتصادی فیمابین خواستار تاسیس اتاق بازرگانی مشترک بین تبریز و صوفیا شد و آن را در جهت پیشبرد منافع دو طرف لازم و ضروری دانست.
احمدعلیرضا بیگی در دیدار رییس گروه دوستی پارلمانی ایران -بلغارستان با رییس اتاق بازرگانی با ابراز خرسندی از سفر گروه دوستی پارلمانی ایران -بلغارستان به صوفیا، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و به ویژه تبریز دارای ظرفیت‌های بالایی در زمینه های مختلف اقتصادی  منجمله تولید قطعات خودرو، مصالح ساختمانی تولید لبنیات، صنعت حمل و نقل هوایی -زمینی، پزشکی و غیره می‌باشد که می‌توان در سایه گسترش و توسعه روابط دوجانبه از آن به نفع دو کشور بهره برد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلغارستان در ادامه با حمایت همه جانبه از توسعه روابط سیاسی و اقتصادی فیمابین خواستار تاسیس اتاق بازرگانی مشترک بین تبریز و صوفیا شد و آن را در جهت پیشبرد منافع دو طرف لازم و ضروری دانست.

 وی ریاست دوره‌ای بلغارستان در اتحادیه اروپا در آینده نزدیک را فرصتی برای دو کشور علی الخصوص تبریز و صوفیا در گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی دانست.

 سیمونه رئیس اتاق بازرگانی بلغارستان ضمن خوش آمد به هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در  سفر به بلعارستان،گفت: ما از تقویت و تحکیم روابط تجاری فیمابین و ایجاد اتاق بازرگانی بین تبریز و صوفیا استقبال نموده و آن را زمینه ای برای پیشرفت و نزدیکی هر چه بیشتر دو ملت می‌بینیم رئیس اتاق بازرگانی در ادامه با ابراز خرسندی از ظرفیت بالای جمهوری اسلامی ایران و تبریز در زمینه‌های مختلف، بلغارستان را به جهت دارا بودن مزیت های مختلف اقتصادی و تجاری به مانند دریافت مالیات پایین، دارا بودن کمترین میزان بدهی و بردباری نسبت به اقلیت ها و ادیان مکان مناسبی برای توسعه سرمایه‌گذاری‌ها دانست.

 سیمونه بر افزایش روابط بی واسطه اقتصادی بین دو طرف و تنوع راه‌های تجاری تاکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها