کد خبر: 882697
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
دبیر همایش ملی بررسی اندیشه‌های علامه جعفری:
دبیر همایش ملی بررسی اندیشه‌های علامه جعفری با اشاره به اینکه همایش با حضور چهره‌های ملی و جهانی برگزار شده است، گفت: با شناخت مفاخر که جزو دغدغه‌های اصلی کشور است، باید برای علامه‌هایی مانند جعفری کارها و همایش‌های بزرگی برگزار شود که ما را واداشت تا همایش بررسی اندیشه‌های علامه جعفری را در تبریز برگزار کنیم.
حجت‌الاسلام رحیم شاهد  در نشست خبری بررسی اندیشه‌های علامه جعفری در سالن بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار داشت: همایش ملی بررسی اندیشه‌های علامه جعفری با حضور رسانه به همگان معرفی شد و البته با توجه به نقش رسانه باید مفاخر به جهانیان معرفی شود تا مغفول نماند.

وی با اشاره به اینکه همایش با حضور چهره‌های ملی و جهانی برگزار شده است، گفت: با شناخت مفاخر که جزو دغدغه‌های اصلی کشور است، باید برای علامه‌هایی مانند جعفری کارها و همایش‌های بزرگی برگزار شود که ما را واداشت تا همایش بررسی اندیشه‌های علامه جعفری را در تبریز برگزار کنیم.

دبیر همایش ملی بررسی اندیشه‌های علامه جعفری یادآور شد: این همایش در چهار محور علم و دین، معرفت شناسی، فلسفه هنر و فلسفه حقوق بشر برپا شده است.

وی با بیان اینکه ۱۱۴ مقاله به دبیرخانه همایش ملی بررسی اندیشه‌های علامه جعفری واصل شده است، افزود: ۵۸ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته که ۲۷ مقاله علمی پژوهشی، ۱۷ مقاله ترویجی و ۱۴ مقاله علمی تخصصی است.

شاهدی ابراز کرد: پنج پایان‌نامه برتر نیز در این همایش انتخاب شده که مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: رونمایی از مجموعه آثار علامه و تندیس ایشان از دیگر برنامه‌های همایش است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها