کد خبر: 882549
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان از اجرای ۱۶۵ پروژه محرومیت‌زدائی در استان زنجان خبر داد.
فرهاد امندی با بیان اینکه بسیج سازندگی اهدافی را در سرلوحه برنامه‌های خود را دارد که در قالب برنامه ریزی‌های پنج ساله و یک ساله انجام می‌دهد، افزود: این نیرو برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی لازم را دارد.

وی از اجرای ۱۶۵ پروژه محرومیت‌زدائی در استان زنجان خبر داد و گفت: بیش از ۲۷ پروژه مرمتی هم در سال گذشته در استان زنجان اجراشده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان گفت: ارتقای فرهنگ و روحیه جهادی اولویت اول این سازمان است که در این زمینه برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان ابراز کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی تسهیلات بانکی ارائه می‌دهد تا در بحث اشتغال مفید واقع شود و طی سال جاری تسهیلات زیادی را پرداخت کرده است.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار