فرمانده انتظامي تهران بزرگ با تأكيد بر ارتباط پليس با بدنه جامعه گفت: اصليترين تكيهگاه كارگزاران در برقراري نظم و امنيت مردم هستند و اگر مردم خدمتگزاران را باور كنند امنيت و آباداني كشور بهتر و بيشتر برقرار ميشود.
به گزارش خبرنگار ما، سردار حسين رحيمي، در همايش تجليل از فعالان هفته گراميداشت نيروي انتظامي گفت: همه ميدانيم كه نيروي انتظامي به سبب مسئوليتهايش ارتباطهاي گستردهاي با بخشهاي مختلف جامعه دارد و جزو سازمانهايي است كه بنابر فرمان مقام معظم رهبري(مدظله العالي) در طول يك هفته مراسم گراميداشت برگزار ميكند. وي با اشاره به چگونگي شكلگيري نيروي انتظامي در سالهاي ۷۹ الي۸۰ افزود: پس از تشكيل نيروي انتظامي مقام معظم رهبري(مدظله العالي) طي پيامي فرمودند كه به جاي يك روز، يك هفته به نيروي انتظامي در سال تعلق داشته باشد؛ چراكه اصليترين نياز جامعه امنيت است و اصليترين ركن برقراري نظم و امنيت در حدود كشور، نيروي انتظامي است.
سردار رحيمي با تأكيد بر اينكه اگر پليس با بدنه جامعه مرتبط نباشد در انجام وظيفهاش موفق نيست، اظهار داشت: اصليترين تكيهگاه كارگزاران در برقراري نظم و امنيت مردم هستند و اگر مردم خدمتگزاران را باور كنند امنيت و آبادني كشور بهتر و بيشتر برقرار ميشود.
رئيس پليس پايتخت، در ادامه تصريح كرد: اميدواريم تعامل فرماندهي انتظامي تهران بزرگ و ساير نهادها و ارگانهاي جامعه در طول سال نيز به همين منوال برقرار باشد؛ چراكه نگاه پليس تهران بزرگ به جامعه نگاهي خدمتگزارانه، متواضعانه و توأم با فرهنگي دوستانه است.
سردار رحيمي در پايان اظهار داشت: پليس برادرانه در كنار ساير نهادها براي خدمت به مردم آماده است و با تمام وجود در خدمت مردم انجام وظيفه ميكند.