کد خبر: 874568
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
مرد جواني كه متهم است دو سال قبل دامادشان را به قتل رساند، از اتهام خود تبرئه و به پرداخت ديه محكوم شد. 
به گزارش خبرنگار ما، نهم شهريورماه سال 93، مأموران پليس فشم از مرگ مشكوك مرد جواني در يكي از بيمارستان‌‌هاي شهر باخبر و راهي محل شدند. جسد متعلق به مرد 36 ساله‌‌اي به نام حيدر بود كه در درگيري با برادرزنش از ناحيه سفيد ران زخمي شده كه بعد از انتقال به بيمارستان فوت كرده بود. به اين ترتيب بهمن 35 ساله - برادرزن مقتول – بازداشت شد. وي گفت: من و حيدر سال‌ها با هم رفيق بوديم و در يكي از رستوران‌هاي جاده فشم كار مي‌‌كرديم. او مأمور خريد بود و به مواد مخدر اعتياد داشت. هميشه او را نصيحت مي‌‌كردم تا درآمدش را صرف خريد مواد نكند، اما او گوش به اين حرف‌‌ها نمي‌داد. او در ادامه گفت: روز حادثه با هم در حياط رستوران نشسته بوديم كه دوباره او را نصيحت كردم تا بيشتر به فكر خودش و خانواده‌‌اش باشد. حرفم ادامه داشت كه ناگهان مقتول عصباني شد و گفت: زندگي من به تو ربطي ندارد و يك لگد زد. با اين رفتار من هم عصباني شدم و كارد قصابي را برداشتم و يك ضربه به پايش زدم. با توضيحات و اقرارهاي متهم پرونده كامل و به شعبه هشتم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد.
 در اولين جلسه رسيدگي كه به رياست قاضي اصغرزاده و مستشار توكلي تشكيل شد، بعد از درخواست قصاص از سوي اولياي‌دم متهم در جايگاه قرار گرفت و گفت: حيدر، شوهر خواهرم بود و قصد كشتن او را نداشتم. نمي‌‌دانستم ضربه به پاي كسي باعث مرگش مي‌‌شود و قصدم فقط ترساندن او بود. وقتي او را خونين روي زمين ديدم از دوستانم خواستم او را به بيمارستان برسانند كه بعد متوجه شدم فوت كرده است. از ترس فرار كردم، اما بعد از چند روز دستگير شدم. او در ادامه گفت: به بيماري اعصاب و روان مبتلا هستم و سال‌هاست قرص آرامبخش مصرف مي‌‌كنم. پشيمانم و مي‌‌دانم اشتباه كرده‌‌ام. 
در آخر، هيئت قضايي متهم را با توجه به مدارك موجود در پرونده و بازسازي صحنه جرم در دادگاه از اتهام قتل عمد تبرئه شد و وي را به اتهام قتل شبه عمد به پرداخت ديه محكوم كرد. اين حكم به ديوان عالي كشور فرستاده شد و از سوي قضات شعبه چهارم ديوان نيز مهر تأييد خورد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار