کد خبر: 873973
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲
مسوول بسيج دانشجويي سپاه عاشورا خبر داد
مسوول بسيج دانشجويي سپاه عاشورا از ساخت 40 باب خانه براي محرومان به همت اردوهاي جهادي دانشجويي در استان خبر داد.
عبدالله شادی  در مراسم افتتاح پنج خانه محروم شهرستان مراغه همزمان با هفته دفاع مقدس اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه‌های آذربایجان‌شرقی در قالب اردوهای جهادی برای محرومان 40 باب خانه در دست ساخت دارند.

مسوول بسیج دانشجویی سپاه عاشورا گفت: از کل خانه‌های در دست ساخت 20 واحد همزمان با هفته دولت و دفاع مقدس به بهره‌برداری رسیده است.

شادی افزود: خانه‌های محروم در استان با مشارکت 50 گروه جهادی و با مشارکت کمیته امداد احداث می‌شود.

وی اضافه کرد: مابقی واحدها نیز تا پایان هفته بسیج به بهره‌برداری می‌رسد.

مسوول بسیج دانشجویی استان تعداد کل گروه‌های جهادی دانشگاه های استان را 85 گروه اعلام کرد و افزود: سه‌هزار و 500 دانشجو در این گروه‌ها فعالیت می‌کنند.

شادی افزود: فعالیت این گروه‌ها در زمینه عمرانی، اجتماعی، پزشکی، فرهنگی، آموزشی و دامپزشکی است.

وی هدف از تشکیل گروه‌های جهادی را پرکردن اوقات فراغت دانشجویان و آشنایی آنها با فرهنگ، جهاد، ایثار و شهادت اعلام کرد.

شادی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه‌های مراغه در قالب اردوهای جهادی برای چهار خانواده محروم در مراغه خانه احداث می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها