کد خبر: 870553
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۱
در پي افزايش قيمت‌ها در بازار طلا، سکه و ارز طي چند روز اخير، رفت و آمد در صرافي‌ها و توجه مردم به تابلو اعلان قيمت‌ها بيشتر شده و تقاضاي خريد و فروش نيز رشد کرده است.
 مشاهدات بازار آزاد نشانگر افزايش فروش در صرافي‌هاست، چراکه قيمت‌ها از افزايش بازنمانده‌اند؛ به گونه‌اي که دلار به 3 هزار و ۹۰۰ تومان نزديک شده و سکه تمام نيز از مرز يک ميليون و ۲۸۵ هزار تومان عبور کرده که رکورد جديدي طي پنج سال اخير محسوب مي‌شود.  به گزارش ايسنا، مشاهده بازار ارز و سکه در خيابان فردوسي - چهارراه استانبول نشان از رفت و آمد زياد و جلب توجه مردم به تابلو اعلان قيمت‌ها دارد و همچنين صرافي‌ها شلوغ‌تر از هفته‌هاي قبل به نظر مي‌رسد.  به گفته برخي فروشندگان ارز در خيابان فردوسي در روزهاي گذشته که قيمت سکه و دلار افزايش پيدا کرده، تقاضا هم براي خريد و فروش بيشتر شده است.  از سوي ديگر طبق اعلام بعضي از صرافي‌ها اين روزها کفه ترازو به سمت فروش سکه و ارز سنگيني مي‌کند و تقاضا براي خريد کمتر شده است.  در اين ميان صرافي‌ها از بيان پيش‌بيني قيمت‌ها براي روزهاي آينده امتناع مي‌کنند و مي‌گويند قيمت‌ها براي روزهاي آينده قابل پيش‌بيني نيست.
اما بر اساس آنچه کارشناسان و دست‌اندرکاران طلا و جواهر اعلام کرده‌اند عامل اصلي گراني طلا و سکه افزايش قيمت‌ها در بازار جهاني است که تحت تأثير طوفان هاروي در امريکا بالا رفته است.
از سوي ديگر هم ارزش دلار در مقابل بعضي ارزهاي ديگر مانند يورو در بازارهاي جهاني پايين آمده و همين مسئله باعث روند افزايشي نرخ طلا شده است.  اما طبق بررسي‌هاي از بازار آزاد، دلار امريکا در بازار - دوشنبه - به طور متوسط به نرخ 3 هزار و ۸۷۸ تومان خريد و به قيمت 3 هزار و ۸۹۳ تومان به فروش مي‌رسد.
در ميان ساير ارزها در بازار، يورو 4 هزار و۷۲۰ تومان خريداري و 4 هزار و۷۶۰ تومان به فروش مي‌رسد. پوند انگلستان نيز به قيمت 4 هزار و ۹۹۰ تومان خريداري و به نرخ 5 هزار و ۴۰ تومان فروخته مي‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار