کد خبر: 869876
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۴
فدراسیون کشتی اعلام کرد که چهارمین جشن روز ملی کشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، فدراسیون کشتی در بیانیه‌ای اعلام کرد چهارمین جشن «روز ملی کشتی» امسال نیز برگزار می‌شود. در این بیانیه آمده است:

«جهان پهلوان تختی» مردی برای تمام اعصار است. مردی که جایگاهش در میان مردم پس از سال‌ها از درگذشتش، حفظ شده و تمامی اقشار به این مرد بزرگ و تاریخ ساز عشق می‌ورزند. فدراسیون کشتی در سه سال گذشته تلاش کرده است،  علی‌رغم تمامی مشکلات و بی مهری‌هایی که مردم عزیز و شریف ایران و جامعه بزرگ کشتی کشور از آن آگاه هستند، به صورتی نمادین، پنجم شهریور ماه؛ زاد روز تولد «جهان پهلوان تختی» ، پهلوان بزرگ معاصر را، با توجه به جایگاه تاریخی و فرهنگی ورزش کشتی، به عنوان «روز ملی کشتی» در تقویم رسمی کشور ثبت کند.

خوشبختانه با مساعدت صورت گرفته توسط اعضای محترم شورای فرهنگ عمومی کشور، این موضوع در آن شورا به تأیید رسیده و برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده است.

امید می‌رود با عنایت به مکاتبات صورت گرفته در این زمینه، بین فدراسیون کشتی و مسئولان وزارت ورزش و جوانان، شاهد طرح هر چه سریع‌تر این موضوع مهم برای جامعه بزرگ و پر افتخار کشتی کشور، در اولین نشست این شورا که گویا با حضور رئیس جمهور محترم  قرار است به زودی برگزار شود، باشیم.

ان‌شاالله پس از تصویب این موضوع ، چهارمین جشن «روز ملی کشتی» در سال جاری  با حضور جامعه بزرگ کشتی کشور به زودی برگزار خواهد شد."

انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار