کد خبر: 868986
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲
خبرگزاری فارس: محبی: کادر فنی باید درباره نتایج مسابقات جهانی توضیح دهد/ تصمیمی منطقی خواهیم گرفت

دارنده مدال نقره کشتی آزاد جهان گفت: کادرفنی باید توضیحات خود را ارائه دهد تا در نهایت شورای فنی تصمیم‌گیری کند، اما قطعا تصمیمی منطقی خواهیم گرفت.

محمدحسین محبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره عملکرد آزادکاران در مسابقات جهانی فرانسه گفت: نفرات برتر مسابقات انتخابی در این رقابت‌ها حضور داشتند و فدراسیون و مجموعه شورای فنی پای این مسابقات ایستاد.

دارنده مدال نقره کشتی آزاد جهان افزود: متاسفانه برخی از نفرات اعزامی باوجود تجربه حضور در میادین بین‌المللی عملکرد مناسبی نداشتند. احسان‌پور، نصیری، حسین‌خانی، اطری و محمدی نفراتی بودند که باید در مورد آنها تجدید نظر شود.

وی ادامه داد: همچنان باید به فرآیند انتخابی تیم‌های ملی پایبند باشیم زیرا در سال‌های آتی جواب می‌گیریم، اما از این پس باید عملکرد خارجی و مبارزات کشتی‌گیران در رقابت‌های برون‌مرزی مدنظر قرار گیرد. به نظرم فارغ از حسن یزدانی که یک کلاس کشتی جهانی دارد و تا حدودی نماینده سنگین‌وزن، سایر نفرات اصلا در حد و انتظار خود ظاهر نشدند.

محبی با بیان اینکه فدراسیون تمام شرایط را برای موفقیت تیم فراهم نمود خاطر نشان کرد: قطعا در جلسه شورای فنی کادرفنی باید توضیحات خود را ارائه دهد تا در نهایتا شورای فنی تصمیم‌گیری کند، اما ما قطعا تصمیمی منطقی خواهیم گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار