کد خبر: 867953
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان آذربایجان شرقی گفت: معلمان از اولویت‌های دستگاه تعلیم و تربیت هستند و ازاین‌رو بسیار علاقمند به استفاده از معلمان جوان و خلاق هستیم؛ زیرا معلمان محور اصلی و اساسی همه تحولات هستند.
جعفر پاشایی در دومین همایش دانش‌آموختگی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان برای تحویل معلمان به دستگاه تعلیم و تربیت خدمت ارزنده‌ای داشته که قدردان تک‌تک آنها هستیم، اظهار داشت: بهترین راهنما و ناظر در حیطه معلمی، وجدان و آگاهی و احساس مسؤولیت خود معلم است.  علمای تربیتی معتقدند لذتی که در آموزش وجود دارد از ماندگارترین لذت‌ها است و قطعاً معلمان آینده ما را باید با عشق بسازند.

وی با بیان اینکه پدران و مادران به‌اندازه معلمان از آموختن فرزندانشان دل‌شاد هستند، افزود: به‌حق که مقام معلمی در درگاه الهی پذیرفته‌شده و کار هر فردی نیست.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اضافه کرد: «نومعلمان» امروز، بهترین‌ها و گلچین‌های عرصه تربیت و پرورش هستند و از ابتدای ورود به دانشگاه با وضعیت مطلوب وارد دانشگاه فرهنگیان شده و اکنون نیز وارد عرصه معلمی شده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه امکان وجود نارسایی و کوتاهی و ناهماهنگی وجود دارد اما هیچ‌گاه به خاطر این موضوعات در مسیر تربیت و تعلیم خسته نمی‌شویم، افزود: دستگاه تعلیم و تربیت یکی از دستگاه‌های موفق در کشور بوده که عملکرد مثبت این دستگاه گویای این موضوع است.

پاشایی با یادآوری اعلام نتایج کنکور سراسری سال‌جاری، ابراز کرد: طبق نتایج اولیه نفر اول رشته ریاضی، دوم تجربی، چهارم تجربی و سوم زبان انگلیسی از استان آذربایجان‌شرقی و شهر دارالتربیه بوده و بعد از تهران، استان آذربایجان‌شرقی رتبه دوم کشور در موضوعات علمی را داراست.

وی خطاب به فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در رابطه با هماهنگی کامل با اقدامات و گفتمان‌سازی اداره کل آموزش‌وپرورش استان، بیان کرد: با توجه به اینکه مخاطب و مأموریت دستگاه تعلیم و تربیت در راستای سه موضوع است که دانش آموزان مخاطب اصلی ما هستند ازاین‌رو به‌شدت نسبت به آرامش روانی و انگیزه آنها برای ما حساس بوده و اجازه نمی‌دهیم موضوعاتی آرامش آنها را بر هم زند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اضافه کرد: معتقدیم اگر موفقیتی در استان و دارالتربیه ایران بوده زیر سایه این دانش آموزان است.

وی خاطرنشان کرد: معلمان اولویت دیگر دستگاه تعلیم و تربیت هستند و ازاین‌رو بسیار علاقمند به استفاده از معلمان جوان و خلاق هستم؛ زیرا معلمان محور اصلی و اساسی همه تحولات هستند.

وی اضافه کرد: اولیا نیز سومین مخاطبان اصلی آموزش‌وپرورش بوده و اگر تعامل و همراهی بین معلم و اولیا نباشد موفقیتی حاصل نخواهد شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با تأکید به اینکه «نومعلمان» انقلاب و نظام اسلامی، ایران، اساتید و معلمان و دوستان خود را فراموش نکنند، ادامه داد: دوران چهارساله فرهنگیان دوران طلایی معلمان جدید است و جدایی برای دانش‌آموختگان سخت بوده و امیدواریم در مهرماه باانگیزه وارد مدرسه شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها