کد خبر: 866644
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
دومین روز از هفته سوم لیگ برتر فوتبال با انجام ۵ دیدار برگزار شد که در مهمترین بازی استقلال با یک گل از سد تراکتورسازی گذشت.صنعت نفت دو بر صفر برابر پدیده به پیروزی رسید ،سپاهان و پارس جنوبی هم به تساوی یک بر یک رضایت دادند. سیاه جامگان و فولاد هم با برد تیم فولاد همراه بود و پیکان و ذوب آهن هم به تساوی بدون گل رسیدند.
استقلال در حالی برابر تراکتور قرار گرفت که با ترکیب مهدی رحمتی، پژمان منتظری، مجید حسینی، وریا غفوری، یعقوب کریمی، امید نورافکن، روزبه چشمی، سرورچپاروف، داریوش شجاعیان، حسن بیت سعید، سجاد شهباززاده وارد زمین شد.این بازی که که در ورزشگاه آزادی برگزار شد شاگردان علیرضا منصوریان موفق شدند نخستین پیروزی خود در لیگ هفدهم به دست بیاورند.
نیمه اول بازی را شاگردان منصوریان هجومی تر آغاز کردند و همان ابتدا می توانستند توپی را وارد دروازه حریف کنند اما شوت شهبازاده با برخورد به دفاع راهی به دروازه پیدا نکرد.حملات استقلال ادامه داشت تا این که دقیقه ۱۵ سانتر زیبای بیت سعید با ضربه چکشی شجاعیان و برخورد آن به مدافع تراکتوری ها توپ به کونر رفت. بعد از ۱۵ دقیقه اول و ناکامی استقلالی ها برای گلزنی بازی کمی آرام در وسط زمین دنبال می شد البته تا دقایق ۳۵ دو بار تراکتوری ها حملات نصف و نیمه ای را روی دروازه استقلال ترتیب دادند اما راه به جایی نبردند تا این که در دقایق پایانی نیمه اول دقیقه ۴۳ چپارف با شوت محکم و زیبا از پشت محوطه جریمه نخستین گل فصل استقلال را به نام خود رقم زد تا آبی‌ها با یک گل پیش بیفتند.
نیمه دوم در حالی شروع شد که تراکتوری ها کمی حملات شان هماهنگ تر و منظم تر از نیمه اول بود.در همان دقایق ابتدایی نیم دوم ضربه سر ابراهیمی با فاصله کم از کنار دروازه رحمتی به بیرون رفت .گل محمدی که نمی خواست بازنده میدان باشد دائم تیم را به جلو فرا می خواند .دقیقه ۵۴ بود که پس از چند پاس کاری پی در پی در محوطه جریمه توپ به حاتمی رسید اما شوت آرام و زمینی او به راحتی در اختیار رحمتی قرار گرفت.استقلال که مشخص بود از نتیجه بازی راضی است بیشتر سعی در حفظ نتیجه داشت برای همین حملات تراکتور یکی پس از دیگری روی دروازه استقلال انجام می گرفت اما نتیجه ای نداشت. یک بارهم دقیقه ۵۹ کیانی با شوتی محکم را به سمت دروازه استقلال زد که از بالا دروازه به بیرون رفت. در دقیقه ۷۲ همکاری زیبای بازیکنان تراکتورسازی توپ به ابراهیمی رسید که ضربه روپای این بازیکن با بدشانسی تراکتوری ها به تیر دروازه استقلال برخورد کرد تا هم‌چنان این تیم یک بر صفر از تیم تبریزی پیش باشد.
 بازی که دراین لحظات کامل در اختیار تراکتورسازی بود ، دقیقه ۷۹ یک بار دیگر به تهامی رسید که این بازیکن در حالی که با رحمتی در حالت تک به تک قرار گرفته بود با بی دقتی توپ را از دست داد تا در نهایت این بازی با همان تک گل جباروف به پایان برسد.استقلال با این پیروزی ۴ امتیازی شد و در رده هشتم قرار گرفت. تراکتورسازی نیز بدون امتیاز در رده پانزدهم باقی ماند.
در سایر بازی ها هم تیم فوتبال صنعت نفت آبادان موفق شد با دو گل پدیده را شکست دهد. گل‌های صنعت نفت را در این دیدار آگوستو سزار در دقیقه ۱۹ و لوسیانو پریرا در دقیقه ۸۶ به ثمر رساندند. صنعت نفت در پایان هفته سوم در رده چهارم قرار گرفت و پدیده به مکان ششم سقوط کرد. تیم فوتبال سپاهان با تساوی ۱ بر ۱ مقابل پارس جم متوقف شد. تک گل سپاهان را در این دیدار شاهین ثاقبی در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند. همچنین مهدی صدقیان در دقیقه ۷۹ از بازی اخراج شد تا طلایی پوشان دقایق آخر را ده نفره ادامه دهند. هم‌چنین تاییدی در دقیقه ۹۲ بازی را به تساوی کشاند. امید سینگ در دقیقه ۸۴ یک پنالتی را برای تیم میهمان از دست داد. سپاهان با این تساوی ۲ امتیازی شد و پارس جنوبی نیز با ۷ امتیاز در رده دوم باقی ماند. ديدار تيم‌هاي پيكان و ذوب آهن بدون گل به پايان رسيد. در این بازی در دقيقه ٧٠ جورجي گولسياني با دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد تا ذوب آهن ١٠ نفره به كارش ادامه بدهد.سیاه جامگان هم با دو گل از سد فولاد گذشت.
 
وحید صابری

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار