پسر شيشهاي به خاطر گرفتن پول، پدرش را با ضربات متعدد چاقو به قتل رساند و گريخت.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 17 روز پنج شنبه 12مردادماه، مأموران پليس با تماس تلفني شهروندي از درگيري خونيني در منطقه لويزان با خبر و راهي محل شدند. بررسيهاي مأموران در محل حادثه نشان داد، لحظاتي قبل مرد ميانسالي به نام شعبان از مسجد وليعصر (عج) بيرون ميآيد كه پسر شيشهایاش به او حمله ميكند و با چندين ضربه چاقو او را زخمي و بعد از محل فرار ميكند. همچنين مشخص شد مرد زخمي براي مداوا به بيمارستان امام حسين(ع) منتقل شدهاست.
يكي از شاهدان گفت: پسر شعبان معتاد به شيشه است. او يكبار ديگر هم به خاطر پول پدرش را با چاقو زخمي كرد. لحظه حادثه جلو مغازهام بودم كه ديدم پسر شعبان به پدرش نزديك شد و از او پول خواست. وقتي پدرش به او پول نداد، ناگهان چاقويي از جيبش بيرون آورد و چند ضربه به بدن پدرش وارد كرد. شعبان غرق در خون روي زمين افتاد و پسرش هم فرار كرد.
در حالي كه تحقيقات درباره اين حادثه ادامه داشت، مأموران دريافتند شعبان، ظهر روز شنبه پس از گذشت دو روز از حادثه در بيمارستان به خاطر شدت خونريزي فوت كرده است. بدين ترتيب با مرگ مرد ميانسال پرونده وارد مرحله تازهاي شد و تيمي از كارآگاهان ادارهدهم پليسآگاهي به دستور بازپرس ويژه قتل وارد عمل شدند. جستوجو براي دستگيري قاتل فراري ادامه دارد.