کد خبر: 865279
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی:
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: این نهاد برخاسته از تفکر انقلابی و به‌دوراز موضع‌گیری‌های جناحی و حزب‌گرایی است.
حجت‌الاسلام حسین‌تقی زاده در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: 12 مرداد سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی متقارن با میلاد امام هشتم شده و این حقیقتاً رسالت و وظایف سربازان فرهنگی این نهاد را سنگین‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه همیشه باید حرکات و عملکرد خود را تطبیق با راه و امامت و ولایت کنیم، افزود: خبرنگاران در جامعه جزو ارزشمندترین، پرکارترین و امین‌ترین اشخاص هستند که اگر واقعیت را با امانت ثبت و ضبط کنند جزو حسنات و باقی و صالحات خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با اشاره اینکه نهاد عمومی و انقلابی و غیردولتی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال ۵۹ به فرمان معمار کبیر انقلاب تاسیس شد، ادامه داد: علت تاسیس این نهاد ضرورت و تقاضای جامعه بود زیرا در زمانی قرار داشتیم که تازه انقلاب شده و نیاز به تبلیغات سازنده داشت.

وی افزود: ایجاد هماهنگی مابین متولیان فرهنگی و تبلیغات و پرهیز از سلیقه‌ای عمل کردن و تهیه عکس و پوستر و بیانیه و اعلام مواضع نسبت به هر موقعیت و حفظ آثار انقلاب از مهم‌ترین دلایل تاسیس این نهاد است.

حجت‌الاسلام تقی‌زاده با یادآوری جلسه‌ای با حضور امام راحل و شهدای مطرح کشور این نهاد مقدس مصوب به شکل‌گیری شد، افزود: حرکت این نهاد بر مبنای سه عامل پیروزی انقلاب تشکیل یابد که یکی از دلایل مکتب اسلام و بر اساس معنویت برای حفظ اساس اسلام و دومین دلیل پیروی از ولایت فقیه است که شورای هماهنگی الهام گرفتن از ولایت را وظیفه خود دانسته است.

مسؤول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان آذربایجان‌شرقی مردمی بودن نهاد را نیز را جزو ویژگی‌های اصلی شورا مطرح کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب، نهاد هماهنگی تبلیعات اسلامی جزو کهن‌ترین و پر سابقه‌ترین نهادهای کشور است و از دیگر خصوصیات این نهاد لحظه و زمان شناسی این نهاد است که مصداق آن راهپیمایی به موقع ۹ دی است.

وی تصریح کرد: این شورا متشکل از شخصیت‌های علمی جهادی است که آیت الله جنتی به عنوان رئیس شورا این نهاد را هدایت می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردمی بودن این نهاد را عامل مؤثر در پیشرفت عملکرد این نهاد بیان کرد و گفت: پیروی از ولایت فقیه، مکتبی بودن، نگهداری مردم در صحنه که باعث تثبیت نظام می‌شود از ویژگی‌های بارز نهاد انقلابی است.

حجت‌الاسلام تقی‌زاده با بیان اینکه این شورا با شرکت ۲۵ دستگاه مجمع نمایندگان در حال خدمت رسانی است، ادامه داد: در این شورا اعضای فرعی و مهمان نیز داریم که متناسب با روزها از ظرفیت آنها استفاده می‌کنیم.

وی در اعلام مناسبت‌های مهم کشور از قبیل یوم الله ۱۲ فروردین، ۱۴ خردادماه، ۱۵ خرداد ماه، بزرگداشت شهدای هفتم تیر، هشتم شهریور و اکثر برنامه‌های هفته دولت، ۱۷ شهریورماه، سالروز ولادت حضرت زهرا(س)، سیزدهم آبان ماه، روز جهانی قدس، عید سعید فطر، نیمه شعبان، نهم دی ماه، ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه اذعان داشت: با گرامیداشت همه این مناسبت‌ها علاوه بر تثبیت نظام جمهوری اسلامی، می‌توانیم توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمن را نقش بر آب کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان خاطرنشان کرد: نهاد انقلابی شورای هماهنگی در کنار وظایف اصلی راهپیمایی و تظاهرات فرعی از قبیل روز کارگر، معلم، حمایت از مظلومان جهان، تشییع شهدا و غیره را نیز انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: باید همه اقشار مردم مخصوصاً خبرنگاران با این نهاد همکاری داشته باشند و کمک به پیشروی اهداف شورا که بر مبنای اسلام و وحدانیت پیش می‌رود، تسریع یابد.

حجت‌الاسلام تقی‌زاده یادآور شد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به هیچ وجه احزابی نیست و در تمام جلسات تاکید شده که شورا را وارد احزاب نکرده و در مراسم حزب‌گرایی را کنار بگذارند.

وی ابراز کرد: هزینه و بودجه شورا تا سال ۸۸ توسط مردم و غیردولتی تامین می‌شد که بعد از این تاریخ بخشی توسط دولت تامین شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها