سعيد پورملائيهريس
معاون دادستان كل كشور عدم برخورد با كانالهاي تلگرامي وابسته به معاندان را تعجب برانگيز ميخواند: «كانال مربوط به گروهك تروريستي منافقين و كانال آمد نيوز دو نمونه بارز از كانالهاي مجرمانه تلگرامي هستند كه مجرمانه بودن آنها براي همه محرز است و دستور قضايي هم براي مسدودسازي آنها صادر شده است ولي مسدود نشدهاند.»
بدون قضاوت نسبت به اينكه چرا برخورد با كانالهاي تلگرامي همچنان اولويت دستگاههاي ذيربط از جمله وزارت ارتباطات نيست، بايد اذعان كرد كه در نبود نظارت و برخورد مناسب اين دستگاهها، به موازات گسترده شدن شبكههاي مجازي در زندگي شهري خطرات ناشي از آن نيز افزايش يافته است.
با گوشه چشمي به اين مسئله بايد فعاليتهاي كانالهاي ضدانقلابي مثل آمدنيوز را مورد توجه قرار داد.
هدف اصلي اينگونه كانالهاي تلگرامي ايجاد بدبيني در مردم نسبت به نظام اسلامي و مسئولان است، به همين دليل اكثر پستهايي كه اينگونه كانالها در طول يك روز بر خروجي خود قرار ميدهند اين مسئله است كه نظام و مسئولان در مسيري غير از خواستههاي مردم قدم برميدارند.
كاهش حساسيتهاي مذهبي هدف ديگر اين كانالهاي تلگرامي است. كاهش حساسيتهاي ديني ميتواند مردم را از دين اسلام بري و در مسير دنياپرستي قرار دهد كه رسيدن به چنين مرحلهاي جامعه را وادار ميكند تا براي رسيدن به ماديات در برابر پذيرش بسياري از اعتقادات پافشاري كنند.
ارائه آمار و اطلاعات مخدوش از زندگي خصوصي بسياري از افراد مشهور جامعه جهت ضربه زدن به اعتماد جامعه نيز در دستور كار اين رسانههاي مجازي است و به همين دليل هر فردي كه نسبتي با نظام داشته يا چهرهاي نزديك به نهادهاي حاكميتي است، بايد مورد تخريب قرار گيرد و مردم را نسبت به او بدبين كنند.
زيرسؤال بردن خروجي هر نهادي كه در مسير انقلاب اسلامي حركت ميكند نيز مسئله ديگري است كه مورد توجه اين رسانههاي مجازي است، به طوري كه در ايام انتخابات بايد خروجي شوراي نگهبان زير سؤال قرار ميگرفت و دائم اين سؤال مطرح ميشد كه چرا اين شورا براي كل جامعه بايد تصميم بگيرد؟در حالي كه نهادي مانند شوراي نگهبان حتي در كشورهاي پيشرفته غربي نيز معادلسازي شده است.
دوقطبيسازي جامعه از جمله اهداف ثابت اينگونه شبكههاي اجتماعي است و در پي آن تلاش ميشود برخلاف مصالح امت اسلامي با ايجاد ضديت در بين مردم آنها را در مقابل يكديگر قرار دهند، به دو قطب مخالف و موافق نظام تبديل كنند و با اخبار و موضوعات كماهميت اين دو قطب در مقابل يكديگر قرار بگيرند تا وحدت و همدلي در كشورمان كاهش پيدا كند.
دهها هدف ديگر را ميتوان براي كانالهاي تلگرامي كه از حمايتهاي گسترده كشورهاي غربي نيز سود ميبرند، برشمرد؛ اهدافي كه در يك نقطه جمع ميشوند و آن سرنگوني نظام اسلامي است، به همين دليل مراجع صالح بايد در جهت برخورد قانوني با اينگونه شبكههاي تلگرامي برآيند تا حداقل بخشي از دسيسههاي دشمنان انقلاب با بنبست مواجه شود.