کد خبر: 864814
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۲
‌درگيري يكي از نمايندگان مجلس با مأمور پليس راهور در فرودگاه مهرآباد حادثه‌ساز شد. حمدالله کریمی، نماینده بیجار در واکنش به اقدام قانونی مأمور پلیس او را در دو مرحله مورد ضرب و جرح قرار داد و بینی وی را شکست.
مركز اطلاع‌رساني ناجا صبح ديروز اعلام كرد كه يكي از مأموران پليس راهنمايي و رانندگي در فرودگاه مهرآباد مورد فحاشي و ضرب و جرح يكي از نمايندگان مجلس قرار گرفت كه در اين درگيري بيني مأمور پليس با ضربه سر نماينده دچار شكستگي شد. نيروي انتظامي در واكنش به حادثه از اين نماينده شكايت كرد كه پرونده در حال رسيدگي است.  خبرگزاري مهر، در توضيح بيشتر خبر اعلام كرد كه خودروي پژوي نقره‌اي رنگ اين نماينده و دو همراهش قصد ورود به منطقه ويژه فرودگاه مهرآباد را داشتند كه به‌دليل همراه نداشتن مدارك شناسايي و ممانعت مأمور پليس راهور از ورود وي، اين نماينده از خودرو پياده شده و با ضربه مشت به صورت مأمور، اقدام به ضرب و جرح مي‌كند كه منجر به شكستن بيني اين مأمور مي‌شود. سختگيري مأمور پليس راهور براي ورود اين نماينده، به‌دليل تدابير امنيتي جديد پس از حوادث تروريستي تهران و مانور چندي قبل فرودگاه بوده است. اين اقدام در زير دوربين‌هاي مداربسته منطقه صورت گرفته است.
  
توضیح رئیس پلیس فرودگاه مهرآباد ‌
سرهنگ حسين‌زاده، فرمانده پليس فرودگاه مهرآباد در واكنش به اين حرف به «مهر» گفت: پليس با توجه به تهديدات امنيتي و انجام وظايف خود در حوزه تدابير امنيتي، خودروي مورد نظر را كه بدون مجوز سعي در عبور از گيت مخصوص فرودگاه داشت، متوقف مي‌كند، اما متأسفانه راننده خودرو اقدام به مداخله در امور انتظامي فرودگاه و شخصاً اقدام به بالا بردن راهبند گيت مربوطه در حضور مأمور مستقر مي‌كند. وي افزود: پس از اين اقدام، مأمور پليس از ورود خودرو جلوگيري مي‌كند و خودروي نماينده نيز با تغيير مسير از لاين كناري وارد ترمينال مي‌شود، اما حين اين تغيير مسير و حركت به سمت پاركينگ، نماينده به مأمور راهور توهين مي‌كند، اين مأمور نيز دستور توقف و ارائه مدارك داده‌است، اما خودرو بدون توقف و توجه به دستور پليس به راه خود ادامه مي‌دهد. وي با اشاره به اينكه در استعلام شماره خودروي مورد نظر مشخص شد كه اين خودرو، داراي بيش از 4 ميليون تومان خلافي است، گفت: پس از اين اتفاقات، خودروي مذكور داخل پاركينگ رفت و پس از پارك خودرو و در حال عزيمت به سالن ترمينال مجدد به مأمور راهور و اينجانب كه مقابل ترمينال جهت انجام وظايف معمول خود مستقر بوديم، اقدام به توهين و تهديد كرد.
 
سرهنگ حسين‌زاده گفت: به‌رغم درخواست‌هاي مكرر، اينجانب به عنوان فرمانده پليس فرودگاه مهرآباد و دعوت نماينده مذكور به حفظ آرامش، متأسفانه اين نماينده مجلس به‌صورت مأمور راهور سيلي مي‌زند. پليس سپس نماينده و همسرش را به سالن دعوت مي‌كند كه متأسفانه اين نماينده مجدداً ضربه ديگري به مأمور راهور وارد مي‌كند. وي ادامه داد: با وجود درخواست‌هاي مكرر پليس از اين افراد مبني بر رعايت آرامش، متأسفانه تهديد‌ها و فحاشي‌ها در دفتر افسر نگهبان نيز ادامه يافت تا جايي كه نهايتاً، وي با ضربه سر به صورت افسر راهور موجب آسيب وي از ناحيه بيني شد كه مأمور مذكور با دستور مقام قضايي به پزشكي قانوني معرفي شد.
 
وي بار ديگر تأكيد كرد: با توجه به تهديدات و تدابير امنيتي، گيت مذكور مخصوص خودرو‌هايي است كه مجوز قانوني دارند و در كنار آن لاين عمومي قرار دارد كه همه خودرو‌ها مي‌توانند از آن تردد كنند، اين درگيري در حالي رخ داد كه هر دو لاين به يك مقصد منتهي مي‌شود و فاصله‌اي نيز با هم ندارد.
   
واکنش نماینده
حمدالله كريمي، نماينده بيجار اما به خبرهاي منتشر شده واكنش نشان داد و به ايسنا گفت: ساعت ۶:۵۰ صبح ديروز قرار بود همراه وزير راه، و تعدادي از نمايندگان مجمع استان كردستان براي سركشي به پروژه‌هاي عمراني در دست اجرا در منطقه و اطلاع از مشكلات مردم در حوزه مسكن و راه به استان كردستان سفر كنيم. با توجه به ترافيك، من ۵ دقيقه ديرتر به فرودگاه رسيدم، به همين دليل خواستم با خودرو مسير ۱۰۰ متري از پاركينگ تا ورودي ترمينال شماره ۲ فرودگاه را طي كنم كه مأمور حراست فرودگاه مانع شد. من كارت شناسايي نمايندگي را ارائه كردم كه باز هم اجازه ورود خودروي من به محدوده مسير اختصاصي ترمينال داده نشد؛ بنابراين از خودرو پياده شدم و به سمت ترمينال حركت كردم و قرار بود خودرو شخصي بنده به همراه راننده، همسر من را به محل كار برساند، اما درحالي كه من به همراه معاونان وزير و تعدادي از نمايندگان در فرودگاه منتظر پرواز بودم، همسرم با من تماس گرفت كه مأمور راهور ناجا مانع حركت خودرو شده است. بلافاصله خودم را رساندم و ديدم كه مأمور پليس همسرم را به مقام مافوق خود نشان مي‌دهد و او را تهديد مي‌كند و علاوه بر تهديد، فحاشي‌هايي به همسرم داشت، من نيز در دفاع از حرمت ناموس خود با مأمور راهور درگير شدم. 
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰
0
0
وای که روزی بگندد نمک
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار