کد خبر: 864253
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳
دیدار تیم های ایران و ازبکستان - مقدماتی جام جهانی روسیه

فیفا، فدراسیون فوتبال ایران را ۱۰ هزار فرانک سوییس جریمه کرد. این جریمه برای اتفاقات دیدار برابر ازبکستان علیه فوتبال ایران اعمال شده است.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از فیفا، فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) جدیدترین تنبیهات انضباطی را برای تیم‌های حاضر در رقابت‌های انتخابی جام جهانی را اعلام کرد. فیفا با اشاره به اتفاقات دیدار ایران و ازبکستان ضمن دادن اخطار کتبی، فدراسیون فوتبال ایران را ۱۰ هزار فرانک سوئیس جریمه کرد.

معلوم نیست این جریمه به خاطر نبود پرچم‌های فیفا در ابتدای مسابقه بوده است یا مربوط به پرچم دو کشور (ایران و ازبکستان) در ابتدای بازی در ورزشگاه بوده است.

همچنین فیفا فدراسیون فوتبال قطر را نیز به دلیل اتفاقات بازی با کره‌ جنوبی نقره داغ کرد.

در این‌ راستا بعد از این که بازیکنان قطری در روی  تی شرت‌های قبل از شروع مسابقه شعارهای سیاسی داشتند، فیفا، فدراسیون فوتبال این کشور را توبیخ و ۵۰ هزار فرانک سوئیس نیز جریمه کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار