کد خبر: 864240
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
رئیس شورای شهر اردبیل:
رئیس شورای شهر اردبیل گفت: در دور چهارم شورای شهر اردبیل سعی کردیم تا تخریب ها و ساخت و سازهای غیرقانونی را به حداقل رسانده و با تراکم فروشی نیز مقابله کنیم.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین از اردبیل، ذکی الله خوشبخت در آئین گشایش موزه شهر اردبیل با اشاره به ارائه عملکرد چهار ساله شورای چهارم اظهار کرد: تنها در ساختن شهری آباد مدیران و معاونان شهرداری دخیل نبودند بلکه اولی تر از آنها این آحاد کردم از سرمایه گذاران و پیمانکاران گرفته تا رانندگان شهری و عموم شهروندان در این حرکت موثر مشارکت کردند.

وی ادامه داد: ما در اوج رکود در چهار سال اخیر کارهای ارزشمندی را انجام دادیم به طوری که 12 هزار فقره پروانه صادر شده در عمر شورا کمتر از 6 هزار فقره در چهار سال اخیر صادر شده که با وجود فشار و تنگنای اقتصادی مردم برخی نارسایی های درآمدی را نیز در شهرداری به خوبی می توان احساس کرد.

عضو شورای چهارم شهر اردبیل گفت: بسیاری از چک های مردم وصل نشده و ما علیرغم اینکه جریمه های اعمال شده را مورد بخشودگی قرار دادیم ولی همچنان برخی از همشهریان به دلیل وضعیت درآمدی و اقتصادی قادر به پرداخت بدهی خود نیستند.

خوشبخت رویکرد فرهنگی و اجتماعی شهرداری را به عنوان اولویت اصلی یادآور شد و بیان کرد: البته در این چهار سال از کارهای بزرگ عمرانی و خدماتی غافل نبودیم اما با کار مستمر فرهنگی میزان تولید زباله مردم از 200 تن در روز به کمتر از 180 تن کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: ما تا زمانی که پلی بسازیم اما فرهنگ درست استفاده کردن از آن را یاد نگیریم این پل منشا خیر و برکت نخواهد بود چرا که در دنیا نیز به این نتیجه رسیده اند که با سرمایه گذاری های فرهنگی و اجتماعی توسعه حقیقی در سایه یک مدیریت مشارکت جمعی به راحتی اتفاق می افتد.

رئیس شورای شهر اردبیل با بیان اینکه در اوج رکود اقتصادی در چهار ماهه امسال رکورد تولید آسفالت را شکسته ایم و با ممانعت از تخریب های نابجا بیشتر به ترمیم و روکش آسفالت، جداول و ... روی آوردیم بیان داشت: مردم به شدت از تخریب ها بیزار هستند و ما به جای تخریب آسفالت و یا جداول سعی در ترمیم و انجام کارهای زیربنایی داریم.

خوشبخت به برخی از اقدامات انجام شده در شورای چهارم اشاره کرد و گفن: ما علیرغم فراز و فرودهایی که داشتیم برنامه ها را به شکل کارشناسی و تخصصی پیش بردیم به طوری که در احداث کانال های سنگی، کانیوو، جداول، هدایت آب های سطحی و ... دیگر برخی از اتفاقات گذشته رخ نمی دهد.

وی با بیان اینکه عده ای احساس می کردند با حضور اعضای دوره چهارم به جای جشن و نشاط فراگیر اجتماعی مدام عزاداری و یا غم و اندوه بر این شهر سایه می اندازد اظهار داشت: ما براساس موازین شرعی، عرفی و فرهنگی سعی کردیم بیشترین جشن ها و برنامه های بانشاط اجتماعی را برگزار کنیم.

راه اندازی نهضت احداث سرویس های بهداشتی

خوشبخت به توریستی بودن شهر اردبیل و ضرورت احداث سرویس های بهداشتی متعدد در این شهر اشاره و خاطرنشان کرد: در چهار سال اخیر نهضت احداث سرویس های بهداشتی در اردبیل راه افتاده و ما در حال حاضر در همه پارک ها اقدام به احداث این سرویس ها کردیم.

وی در ادامه به توسعه پازل کاری در مناطق مختلف شهر، راه اندازی سه ایستگاه آتش نشانی در شهر اردبیل و اتفاقات خوب توسعه ای و عمرانی در منطقه گردشگری شورابیل اشاره کرد و افزود: باید درآمد پایدار شهری را بر پایه صنعت گردشگری در اردبیل بنا کنیم.

رئیس شورای شهر اردبیل احداث سالن روباز تئاتر، احداث و طراحی دو باب پارک بانوان، اصلاح و بهینه سازی مصرف آب در پارک ها و آبیاری درختان و درختچه ها را به همراه توسعه پیاده شهر و پارکینگ های طبقاتی یادآور شد و گفت: در این چهار سال خانه ریاضیات و پژوهشگاه شهری اردبیل راه اندازی شده است.

خوشبخت حمایت از بخش خصوصی را به عنوان کارنامه موفق شورای چهارم یادآور شد و بیان کرد: 140 میلیارد تومان در این زمینه طرح به تصویب رسیده که در یک مورد توسط بخش خصوصی پروژه ای به ارزش 28 میلیارد تومان در حال اجراست.

وی ادامه داد: جاده توسعه شهر اردبیل از ریل توجه به بخش خصوصی می گذرد به طوری که ما سعی کردیم در چهار سال اخیر با دادن امتیاز و حمایت های تشویقی سرمایه گذاران را ترغیب به اجرای پروژه های مشارکتی کنیم.

عضو شورای چهارم شهر اردبیل اعمال سیاست مقابله با تراکم فروشی و ممانعت از ساخت و سازهای غیرقانونی را رویکرد شورای چهارم توصیف کرد و گفت: به دنبال اجرای موفق آئین استقبال از محرم شورای چهارم در دو سال اخیر برگزاری آئین استقبال از رمضان را در مسیر توسعه فرهنگی و اعتقادی مد نظر قرار داده است.

خوشبخت حمایت از مساجد و حسینیه ها، صدور مجوز برای احداث استادیوم 5 هزار نفری، انتقال بازار آهن فروشان به محل جدید، احداث میدان نیار و تلاش برای تکمیل پل روگذر داروپخش و پل قدس را یادآور شد و بیان کرد: در چهار سال اخیر مساحت فضای سبز در اردبیل با دو متر افزایش به بیش از 7 متر و 90 سانتیمتر رسیده است.

وی در پایان اظهار داشت: شورای شهر محل آزمون و خطا نیست بلکه باید آنهایی راهی پارلمان محلی شوند که آزمون و خطای خود را پس داده اند و راهبرد پیشرفت و توسعه شهر را بلد هستند که در این زمینه باید از تجربیات شورای چهارم استفاده شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها