به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، در مراسم افتتاح این کلینیک تخصصی در نمین رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: این پروژه در زیربنای ۷۸۴ مترمربع و در مدت یک سال اجرایی و عملیاتی شده است.
قدرت اخوان اکبری بیان داشت: برای احداث این بیمارستان ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده که شامل ۸ درمانگاه تخصصی اعم از ارتوپدی، چشم، داخلی، زنان و زایمان، دندانپزشکی، جراحی عمومی، اطفال، قلب، رادیولوژی و سونوگرافی است.
وی گفت: برای توسعه بیمارستان امام خمینی نمین نیز یک میلیارد تومان هزینه شده که برای این پروژه ها از محل طرح تحول نظام سلامت منابع اعتباری تامین شده است.
این مسئول ادامه داد: با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان ۳۲ تختخوابی کوثر افتتاح می شود و وزیر بهداشت از بیمارستان خلخال و بخش های مختلف آن بازدید خواهند کرد.
اخوان اکبری تصریح کرد: در کنار این پروژه ها ۳۳ پروژه بهداشتی درمانی نیز در استان اردبیل اعم از مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستایی افتتاح می شود که در مجموع برای همه این پروژه ها دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۵۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه کرده است.