کد خبر: 864070
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲
با حضور وزیر بهداشت:
همزمان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 33 پروژه بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی در اردبیل افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، در مراسمی که در طرح توسعه بیمارستان و کلینیک تخصصی شهرستان نمین برگزار شد، با حضور دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی 33 پروژه بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اعتباری بالغ بر 57 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

در سفر وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی علاوه بر بیمارستان و کلینیک تخصصی شهرستان نمین، پروژه‌هایی نیز طی امروز و فردا در شهرهای مختلف استان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد تا هموطنان از مزایای این طرح‌ها استفاده کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: ما تلاش کردیم تا در قالب اجرای این پروژه‌ها سرعت خدمات‌رسانی را در حوزه بهداشتی و درمانی ارتقا داده و زمینه سهولت دسترسی مردم به این امکانات را فراهم کنیم.

اخوان اکبری تصریح کرد: با حضور وزیر بهداشت طی امروز و فردا در شهرستان‌های نمین، اردبیل، کوثر و خلخال پروژه‌های توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اعتباری بالغ بر 57 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهند رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها