کد خبر: 863896
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۷
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل:
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: تلاش می‌کنیم تا در استان اردبیل شهرک صنفی فرش را با همراهی مسوولان و کمک بافندگان راه‌اندازی کنیم.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، سید حامد عاملی در آیین گشایش یازدهمین نمایشگاه فرش دستبافت در اردبیل اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی بیمه فرشبافان را که قدمی موثر در حمایت از تولیدکنندگان این عرصه است به تصویب رساند ولی هنوز این مصوبه شکل اجرایی به خود نگرفته که امیدواریم هر چه سریع‌تر زمینه برای این کار فراهم آید.

وی با اشاره به لغو معافیت مالیات بر ارزش افزوده تولیدکنندگان فرش در سال جاری بیان کرد: معلوم نیست به چه دلیلی این معافیت‌های مالیاتی لغو شده در حالی که فعالان این عرصه انتظار دارند در صیانت از میراث ارزشمند فرش به عنوان هنر صنعت این مرز و بوم همچنان معافیت‌های مالیات بر ارزش افزوده در این حوزه برقرار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه در حوزه پرداخت تسهیلات به بافندگان فرش نیز در چند سال اخیر و با همراهی صندوق کارآفرینی امید اقدامات موثری انجام شده است، ‌افزود: البته سال گذشته بانک ملی در پرداخت این تسهیلات همکاری نکرد ولی امیدواریم از محل کمک‌های فنی و اعتباری و همچنین تسهیلات مربوط به اشتغال در مناطق محروم به بافندگان فرش کمک‌ها و حمایت‌های واقعی انجام شود.

عاملی تصریح کرد: سال گذشته از 650 نفر متقاضی دریافت تسهیلات 460 نفر به ارزش 2 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند که در سه ماهه امسال نیز برای 100 نفر بیش از 900 میلیون تومان در این حوزه تسهیلات پرداخت شده است.

وی فعالیت خوشه هنر صنعت فرش را در اردبیل با همکاری شهرک های صنعتی و دانشگاه ازاد یادآور شد و ادامه داد: قرار است به زودی و با فرمولاسیون جدید مجموعه رنگرزی فرش به شکل طبیعی و همچنین مجموعه رنگرزی گیاهی راه‌اندازی شود و یک مجموعه رنگرزی شیمیایی نیز در اردبیل افتتاح خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از راه‌اندازی شهرک صنفی فرش در اردبیل خبر داد و گفت: امیدواریم با راه‌اندازی نمایشگاه دائمی فرش در اردبیل 15 طرح و نقوش بی‌نظیر فرش استان اردبیل که به ثبت جهانی رسیده است در قالب دستبافته‌ها در معرض دید عموم قرار گیرد.

عاملی بیان کرد: در سطح ملی 20 هزار فرصت شغلی در حوزه فرش برای سال جاری پیش‌بینی شده که امیدواریم با بیشتراز سهمیه 500 نفری خود بتوانیم تا سقف 2 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کنیم.

وی از فعال شدن کارگاه‌های جدید فرش در اردبیل در سال‌های اخیر و ارائه الگوهای مناسب برای بافندگان فرش و تامین مواد اولیه مرغوب برای فعالان این عرصه خبر داد و گفت: نمایشگاه فرش که در 40 غرفه و با حضور استان‌هایی همچون آذربایجان شرقی، غربی، مشهد، کردستان، قم و اردبیل راه‌اندازی شده فرصت خوبی باشد تا تبادل تجربیات در این حوزه انجام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها