کد خبر: 862926
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
حضرتی

مربی تیم ملی شنا دلیل نگاه فدراسیون به بازی‌های جهانی با چشم مسابقات تدارکاتی را، ناهماهنگی تقویم مسابقات آسیا با جهان دانست.

به گزارش ایسنا، جمال چاوشی‌فر، کاپیتان تیم ملی شنا تمرینات خود را در اردوهای تیم ملی پیگیری می‌کرد تا در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کند. اما با مصدومیت او از ناحیه مچ دست به احتمال زیاد از شرکت در این مسابقات جا بماند. جمال چاوشی‌فر و مهدی انصاری دو شناگر تیم ملی در مسابقات قهرمانی جهان بودند که با این مصدومیت چاوشی‌فر، تیم ملی تنها با یک شناگر در این رقابت‌ها حاضر خواهد بود.

در رابطه با به وجود آمدن این مشکل برای کاپیتان تیم ملی شنا خبرنگار ایسنا گفت‌وگویی را با خشایار حضرتی، مربی تیم ملی ترتیب داد تا اطلاعات دقیق‌تری را در مورد مصدومیت چاوشی‌فر و بازی‌های پیش روی تیم ملی کسب کند.

خشایار حضرتی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد شرایط مصدومیت جمال چاوشی‌فر گفت: متأسفانه کاپیتان تیم ملی با مصدومیتی از ناحیه مچ دست مواجه شده است. فعلا شرایط شرکت در مسابقات و تمرینات را ندارد و با این شرایط بازی‌های جهانی را از دست می‌دهد که ناراحت کننده است.

او در مورد بازی‌های قهرمانی جهان ادامه داد: با یک بازیکن به این مسابقات می‌رویم. هدف ما رسیدن به رکورد ورودی این مسابقات بود که شناگران ما مثل مهدی انصاری به این مهم دست یافتند. ما در این دور از مسابقات جهانی به عنوان یک بازی تدارکاتی شرکت می‌کنیم چون، هدف اصلی ما بازی‌های داخل سالن است و هدف ما در این بازی‌ها کسب نتایج قابل قبول است.

مربی تیم ملی شنا افزود: البته در این دور از بازی‌های جهانی هم می‌توانستیم نتایج خوبی بگیریم اگر زمان مناسب را در اختیار داشتیم. اما متأسفانه مسابقات خیلی فشرده است و به مردم قول دروغ نمی‌دهیم که در بازی‌های جهانی برای مدال می‌جنگیم.

حضرتی در پاسخ به انتقاد از شرکت در مسابقات جهانی به عنوان بازی‌های تدارکاتی اظهار کرد: این مساله ربطی به حرفه‌یی یا غیرحرفه‌یی بودن شنای ایران ندارد، تقویم آسیا با تقویم جهانی هماهنگ نیست که اذیت کننده است. ما به دلیل فشرده بودن مسابقات نمی‌توانیم در رقابت‌های جهانی مدالی کسب کنیم و تنها می‌توانیم رکوردهای ملی خود را بهتر کنیم. این در شرایطی است که اگر تمرکز خود را بر روی بازی‌های داخل سالن قرار دهیم قطعا نتایج بهتری با بازتاب بیش‌تر و بهتر کسب می‌کنیم.

او در این باره افزود: ما باید پله‌های رشد را یکی پس از دیگری طی کنیم تا به نتایج قابل قبول برسیم. دلیل کسب نکردن نتایج خوب در جام جهانی هم به دلیل شرایط خاص این مسابقات است. ما بازی‌های فشرده‌ای را پشت سر گذاشته‌ایم و وقت زیادی را برای آماده سازی جهت حضور در این مسابقات نداریم و دلیل این کم بود وقت‌ها هماهنگ نبودن تقویم مسابقات آسیا با تقویم جهانی است.

مربی تیم ملی شنا در پایان این گفت‌وگو با اشاره به اردوهای تیم ملی شنا خاطرنشان کرد: ما به دلیل نبود استخر ۲۵ متر تمرینات خود را در عرض استخر آزدی پیگیری می‌کنیم. حتی برای بازی‌های انتخابی مسابقات ترکمنستان هم که در استخر زنجان برگزار شد استاندارد خوبی از نظر نور استخر وجود نداشت. اگر شرایط مالی بهتری وجود داشت با پیگیری اردوهای خود در کمپ‌های با کیفیت می‌توانستیم شرایط را خیلی بهتری را داشته باشیم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار