کد خبر: 862667
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵
مدیرکل تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی تعداد بازنشستگان تأمین اجتماعی استان ١٥١ هزار نفر دانست و گفت: کاهش نسبت تعداد بیمه‌شدگان به بازنشستگان به عنوان چالشی جدی برای سازمان تأمین اجتماعی در جهت تأمین منابع محسوب می گردد و امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی دقیق و نیز رونق تولید و اشتغال این چالش مدیریت شود.

جعفر سمساری با تأکید بر اینکه تحقق عدالت اجتماعی، هدف اصلی و بنیادین سازمان تأمین اجتماعی است، اظهار داشت: کم کردن فاصله طبقاتی و ایجاد امنیت و آرامش خاطر نیروی کار و کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله کارکردهای مهم سازمان تأمین اجتماعی است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان با اعلام اینکه بیش از ٤٥ هزار کارگاه تحت پوشش تأمین اجتماعی استان می باشد، تعداد بیمه شدگان اصلی اداره کل استان را بالغ بر ٦٧٣ هزار نفر دانسته و گفت: ٥٤ درصد از جمعیت استان از خدمات این سازمان در سطح استان بهره‌مند می‌شوند.

سمساری، تعداد بازنشستگان تأمین اجتماعی استان را ١٥١ هزار نفر دانست و افزود: کاهش نسبت تعداد بیمه‌شدگان به بازنشستگان به عنوان چالشی جدی برای سازمان تأمین اجتماعی در جهت تأمین منابع محسوب می‌گردد  و امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی دقیق و نیز رونق تولید و اشتغال این چالش مدیریت شود.

وی با بیان اینکه حداقل مستمری ماهانه بازنشستگان و مستمری بگیران ١١ میلیون ریال است، گفت: با وجود شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، سازمان توانسته به تعهدات خود در قبال ذی‌نفعان عمل کند و در این زمینه یک هزار و 730 میلیارد تومان از بابت تعهدات بلند مدت، ١٥٠ میلیارد تومان از بابت مقرری بیمه بیکاری و ٣٣میلیارد تومان در قبال تعهدات کوتاه مدت طی سال ٩٥ در استان پرداخت شده است. 

مدیرکل تأمین اجتماعی استان با اشاره به  اهتمام سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود فضای کسب و کار و افزایش اشتغال، از بخشودگی ٦٥ میلیارد تومان از جرایم کارفرمایان خوش حساب و تقسیط بالغ بر ٢٢٠ میلیارد تومان از بدهی آنها خبر داد و تصریح کرد: توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیک سازمان طی سال‌های اخیر برای سهولت دسترسی مخاطبین و تسهیل امور مورد توجه قرار گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها