کد خبر: 862444
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳
مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی در مراغه خبرداد
مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی ازافزایش 10 درصدی مسافران و هفت درصدی پروازهای فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز خبرداد.
محمد صفایی اظهار کرد: از ابتدای سال با  3 هزار و 120 پرواز داخلی و خارجی در مجموع 480 هزار مسافر از فرودگاه شهید مدنیی تبریز جابه‌جا شده‌اند.
مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی از افزایش 44 درصدی پروازهای خارجی این فرودگاه خبرداد و افزود: از ابتدای سال از طریق پروازهای خارجی 88 هزار نفر جابه‌جا شده‌اند .
وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال نزدیک به  2 میلیون نفر مسافر از طریق فرودگاه تبریز جابه‌جا شوند که خبر خوبی است.
مدیرکل فرودگاه‌های استان همچنین در خصوص از سرگیری پروازهای فرودگاه سهند گفت: به زودی پروازهای این فرودگاه با هواپیماهای 50 نفره جدید از سرگرفته می‌شود .
صفایی افزود: در صورت استقبال شهروندان، شهرهای منطقه این پروازها در هفته چند نوبت و در صورت استقبال روزانه خواهد بود.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه از اختصاص 5 میلیارد ریال برای تکمیل جایگاه سوخت این فرودگاه خبرداد.
ظفر محمدی افزود: ساختمان جایگاه سوخت فرودگاه سهند سال گذشته تکمیل شده و با اعتبار امسال این جایگاه به تجهیزات سوخت‌گیری مجهز می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها