کد خبر: 862260
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲
مدیر کل بهزیستی استان اردبیل:
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: خانواده آتنا چندان مراقبت و نظارت از فرزندشان نداشتند در حالی که باید حتی در رفت و آمد روزانه و انتخاب سرویس مدارس خانواده‌ها توجه ویژه‌ای به رفتار فرزندانشان داشته باشند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، بهزاد ستاری در نشست مطبوعاتی با جمعی از اصحاب رسانه در گرامیداشت هفته بهزیستی در اردبیل اظهار کرد: ما نیز معتقدیم باید بحث آموزش خانواد‌ه‌ها را در مورد آسیب‌های اجتماعی جدی‌تر بگیریم و در این زمینه بهزیستی برنامه‌های آموزشی و آگاه‌سازی خانواده‌ها را به ویژه در محلات و مناطق آسیب‌پذیر مدنظر قرار داده است:

وی گفت: در همان محله‌ای که خانواده آتنا زندگی می‌کنند در زیر نهر تراب پارس‌آباد ما دوره‌های آموزشی متعددی را اعم از مراقبت از فرزندان و همچنین جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار کردیم که متاسفانه یا این خانواده‌ در آن جلسات آموزشی حضور نداشتند یا موضوع را سرسری گرفتند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به خانواده‌ها توصیه کرد تا از فرستادن فرزندانشان به مغازه و یا بحث خرید و تنها گذاشتن آنها در خانه  و همچنین انتخاب سرویس مدارس و سایر موارد مراقبت کنند تا فرزندان آنها از آسیب‌های اجتماعی در امان بماند.

ستاری بیان کرد: نباید افراد خانواده حتی در پیش نزدیک‌ترین فرد فرزندانشان را تنها بگذارند چرا که بارها مشاهده شده است که در موارد متعدد که کودکان مورد آزار جنسی و یا جسمی قرار گرفته‌اند به دور از پدر و مادر بودند و در این زمینه باید با حساسیت بیشتر موضوع مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی تلاش می‌کند تا از ابعاد مختلف پرونده آتنا و موضوع پیش آمده را مورد بررسی قرار دهد، گفت: سوال ما این است که چرا خانواده آتنا مراقبت و نظارت کافی نداشتند و کودک خود را به مغازه‌ای فرستاند که فرد مورد نظر دارای سابقه اعتیاد و برخی رفتارهای غیرمتعارف بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها