کد خبر: 862077
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
رئیس شورای شهر اردبیل:
رئیس شورای شهر اردبیل گفت: شورای چهارم تا روز آخر مسئولیت پاسخگوی تمام اقدامات و فعالیت‌های خودش است که هنوز زمان قطحی برای پایان مسئولیت شورای چهارم اعلام نشده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،ذکی‌الله خوشبخت در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل با بیان اینکه کارهای عمرانی انجام شده و یا در حال انجام مربوط به برنامه‌ریزی شورای چهارم است، عنوان کرد: برخی‌ها تصور می‌کنند که این همه عمران و آبادانی شهر با انتخاب اعضای شورای پنجم اتفاق افتاده در حالی که همه این برنامه‌ها و هدف گذاری‌ها محصول شورای چهارم است.

وی با بیان اینکه شورای چهارم در برابر کارهای شایسته و برخی کارهای عقیم مانده پاسخگو است، افزود: شورای چهارم تا 12 شهریور مسئولیت قانونی دارد و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده از آن تاریخ به بعد ما پارلمان محلی را تحویل منتخبان جدید خواهیم داد تا کار را قطعا با توانی مضاعف ادامه دهند.

احداث واحدهای مسکونی برای محرومان به همت خیر اردبیلی

در این جلسه اعضای شورای شهر اردبیل با واگذاری یک قطعه زمین به مالک جعفرزاده خیر نام آشنای اردبیلی برای احداث 5 واحد مسکونی برای محرومان و معلولان به مساحت 200 متر مربع و با صدور پروانه رایگان از سوی شهرداری موافقت کردند تا در مدت 18 ماه این خیر به تعهدات خود عمل کند.

در این جلسه همچنین موضوع پرداخت حق و حقوق کارگران از بابت سخت و زیان آور که پیمانکار از پرداخت مبلغ 13 میلیون تومان برای بیمه از بابت سخت و زیان آور بودن کارگران شهرداری موافقت کرده و قرار شد تا در این زمینه با اقدامات به موقع شهرداری پیمانکار موظف به پرداخت مبلغ یاد شده باشند.

معاون شهردار اردبیل نیز در این جلسه بیان کرد: تعداد 180 کارگر شهرداری در چنین شرایطی هستند که به خاطر شرایط سخت و زیان‌آور بودن کار به مرز بازنشستگی رسیدند که باید پیمانکاران حق و حقوق آنها را در این زمینه پرداخت می‌کردند که در سال‌های گذشته این کار انجام نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها