کد خبر: 861914
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲
حسن رحیمی کشتی گیر

دارنده مدال برنز المپیک، طلا، نقره و برنز جهان با بیان اینکه حضورش در رقابت‌های انتخابی تیم ملی به دلیل مصدومیت پا مشخص نیست، گفت: برای حضور در مسابقه‌های جهانی فرانسه خودم را آماده می‌کنم.

حسن رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت خود و اینکه آیا در رقابت‌های انتخابی تیم ملی برای معرفی وزن ۵۷ کیلوگرم در مسابقه‌های جهانی پاریس کشتی می‌گیرد یا خیر اظهار کرد: خدا را شکر پایم بهتر شده و رو به بهبودی است. در حال حاضر مشغول فیزیوتراپی و آب درمانی هستم و روی دستانم و افزایش ظرفیت تنفسی تمرین‌های جسمانی سنگینی دارم اما هنوز نمی‌توانم روی تشک کشتی بیایم.

دارنده مدال برنز المپیک افزود: هر تصمیمی که کادر فنی تیم ملی، شورای فنی و رییس فدراسیون کشتی بگیرد، تابع هستم. تاکنون هر کجا خواستند کشتی گرفتم و تنها کشتی‌گیری بودم که هیچ گاه اعتراض نکردم. گفتند انتخابی بگیر، گفتم چشم. وقتی هم گفتند کشتی‌ نگیر، باز هم قبول کردم. همیشه تابع تصمیمات مربیانم بودم و از این به بعد نیز همین طور خواهد بود. ان‌شاءالله اتفاقات خوبی بیفتد و بتوانم نماینده ایران در مسابقه‌های جهانی ۲۰۱۷ پاریس باشم.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به مصوبه شورای فنی مبنی بر اینکه باید برای حضور در مسابقه‌های جهانی فرانسه و رسیدن به دوبنده تیم ملی در انتخابی وزن ۵۷ کیلوگرم کشتی بگیرد، گفت: صحبت‌هایی در این باره مطرح شده اما تصمیم قطعی در این باره ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر که نزدیک انتخاب نفرات نهایی تیم ملی است، خواهد بود. من هم باید ببینم آیا شرایطم اجازه می‌دهد در انتخابی کشتی بگیرم یا خیر. نمی‌توانم در این باره با قاطعیت صحبت کنم چرا که وضعیتم مشخص نیست اما به احتمال فراوان برای حضور در مسابقه‌های جهانی پاریس که ۴۰ روز دیگر برگزار می‌شود، کشتی بگیرم اما برای انتخابی نمی‌توانم با توجه به شرایطم با اطمینان صحبت کنم.

رحیمی در ادامه گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: احتمال دارد برای حضور در انتخابی مشکلی نداشته باشم. در آن صورت می‌توانم کشتی بگیرم و این کار را خواهم کرد اما اگر ببینم پایم یاری نمی‌کند، نمی‌توانم در رقابت انتخابی شرکت کنم. در این صورت اگر خواستند در مسابقه‌های جهانی کشتی بگیرم با تمام وجود این کار را خواهم کرد اگر نه، اعتراضی نمی‌کنم. اما تمام سعی‌ام این است تا خودم را به جهانی ۲۰۱۷ برسانم.

دارنده مدال طلای جهان در پاسخ به این سوال که حضور او در مسابقه‌های جهانی فرانسه بدون شرکت در رقابت‌های انتخابی مطمئنا باعث اعتراض نفر نخست رقابت‌های انتخابی تیم ملی خواهد شد گفت: من جزو کسانی هستم که هیچ گاه به دنبال این نبودم حق کشتی‌گیر دیگری را ضایع کنم. در من در شرایطی در مسابقه‌های ا نتخابی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس شرکت کردم که دو سال متوالی مدال طلا و برنز جهان گرفته بودم اما وقتی به من گفتند در انتخابی کشتی بگیر، بدون هیچ اعتراضی این کار را انجام دادم. می‌توانستم من هم مثل برخی بگویم برای چه باید کشتی بگیرم؟ اما این کار را انجام ندادم و به قانون ا حترام گذاشتم. وقتی می‌بینند حسن رحیمی ۱۰ پوئن از حریفان داخلی خود و رقیب اصلی فاصله دارد، باید واقع‌نگر باشند. اگر فکر می‌کنند که نفر اول انتخابی می‌تواند در مسابقه‌های جهانی به مدال برسد، مطمئنا این کار را خواهند کرد و او را اعزام می‌کنند اما وقتی قهرمان انتخابی به زور در آسیا مدال برنز می‌گیرد، باید تصمیمی درست گرفت. یک زمان من در انتخابی تیم ملی اول شدم. در جام تختی هم به قهرمانی رسیدم و مدال طلای جوانان جهان هم گرفتم اما ۲۰ روز مانده به جهانی ۲۰۱۳ دانمارک به من گفتند باید با عباس دباغی که هیچ کجا کشتی نگرفته بود مسابقه انتخابی بگذاری که من هم قبول کردم و در نهایت او را شکست دادم و به جهانی رفتم.

وی ادامه داد: حریفان من هم باید پخته‌تر شوند و خودشان را نشان بدهند. من حسن رحیمی خودم را نشان دادم و توانستم به دوبنده تیم ملی برسم. حسن یزدانی هم جوان بود اما خودش را نشان داد و گفت اگر تقوی هست، حسین‌خانی هم هست، من هم هستم. آنقدر خوب بود که اعتماد همه را جلب کرد و نشان داد که می‌توان روی او برای یک طلای المپیک حساب کرد اما نه کشتی‌گیری که هزار مشکل فنی دارد بخواهد مدعی درجه یک تیم ملی شود. البته کادر فنی به کشتی‌گیران دیگر هم در این وزن بها می‌دهد و به مسابقه‌های مختلف اعزام می‌شوند تا به تجربه لازم برسند.

دارنده مدال برنز المپیک درباره ارزیابی خود از مسابقه‌های انتخابی تیم ملی گفت: مسابقه‌های خوبی بود و بیشتر مدعیان تیم ملی در آن کشتی گرفتند. این رقابت‌ها هر سال در حال بهتر شدن است اما چقدر خوب است برای انتخابی تیم ملی شرایط مدال‌داران جهانی و المپیک را که آسیب دیدگی گردن یا زانو و... دارند مورد ملاحظه قرار دهند و با آن‌ها راه بیایند. کشتی‌گیرانی که سال‌هاست در تیم ملی هستند و مدال‌های جهان و المپیک دارند، اگر واقعا آسیب دیده‌اند، باید به آن‌ها نگاه بهتری داشت.

رحیمی درباره برخی حواشی به وجود آمده مبنی بر اینکه او در یک مصاحبه نسبت به منصور برزگر و ابراهیم جوادی، دو عضو شورای فنی کشتی و از قهرمانان پرافتخار کشتی ایران صحبت‌های نامناسبی را مطرح کرده است گفت: موضوعی در این باره پیش آمد و سوء تفاهم‌هایی را برای پیشکسوتان عزیز به وجود آورد. من این گفته‌هایی که در آن مصاحبه مطرح شد را تکذیب می‌کنم. برزگر و جوادی احترام‌شان بر من و همه ورزشکاران واجب است. این دو عزیز از بزرگان کشتی و ورزش ایران محسوب می‌شوند که افتخارات زیادی را برای کشورمان به ارمغان آورده‌اند و بر ما واجب است به آن‌ها احترام بگذاریم. من هیچ وقت حرف نامناسبی را آن طور که مطرح شد، بیان نکردم و آن را تکذیب می‌کنم. اگر جوادی و بزرگر که دو اسطوره کشتی ایران هستند به من سیلی هم بزنند من سرم را بالا نمی‌کنم.

او در پایان در پاسخ به این سوال که تا چه زمانی قصد دارد در دنیای قهرمانی کشتی حضور داشته باشد، گفت: اگر به مسابقه‌های جهانی پاریس بروم با تمام وجود برای پنجمین مدال جهانی به روی تشک می‌روم و از جان مایه می‌گذارم. بعد از آن تصمیم دارم خودم را برای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ و حضور در این رقابت‌ها آماده کنم. البته هدف بزرگم حضور در المپیک ۲۰۲۰ نیز هست اما راه دشواری در پیش دارم و باید تلاش زیادی داشته باشم. به مردم اطمینان می‌دهم تا آنجا که بتوانم به تیم ملی کمک کنم و باعث خوشحالی مردم باشم کشتی می‌گیرم در غیر این صورت هیچ وقت خودم را به تیم ملی تحمیل نخواهم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار