کد خبر: 861865
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰
در یک اتفاق عجیب در اردبیل
رئیس هیأت فوتبال استان اردبیل گفت: لیست کاندیداهای تایید شده هیأت فوتبال استان اردبیل ماه‌ها است که در کشوی مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل خاک می‌خورد ولی این آقایان حاضر نیستند مراحل انتخابات را تسهیل کنند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،صمد نوتاش در جمع خبرنگاران در اردبیل و در مراسم تجلیل از خبرنگاران ورزشی اظهار کرد: پروسه برگزاری مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان اردبیل بر اساس مفاد اساسنامه با ثبت نام کاندیداها و تعیین کمیته سه نفره و تطبیق مدارک و ارسال اسامی هشت نفر از افراد واجدالشرایط برای تایید صلاحیت به اداره کل ورزش و جوانان ارسال شده است که متاسفانه به رغم انجام مراحل تعیین صلاحیت ورزش و جوانان استان اردبیل حاضر نیست نسبت به اعلام این اسامی و تعیین زمان انتخابات و برگزاری مجمع اقدامی عملی انجام دهد.

وی گفت: اگر این اسامی  از سوی اداره کل ورزش و جوانان اعلام شود با تعیین وقت و حضور رئیس فدراسیون شاهد برگزاری مجمع و انتخابات خواهیم بود تا در یک شرایط عادلانه انتخابات هیأت فوتبال استان اردبیل برگزار شود.

نوتاش گفت: بنده راغب به برگزاری انتخابات در فضای دموکراتیک، آزاد و عادلانه هستم و هر کس منتخب مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان شود برای ما قابل احترام خواهد بود.

وی گفت: عده‌ای بحث اساسنامه جدید و قدیم را برای انحراف افکار عمومی مطرح می‌کنند که چنین چیزی وجود ندارد و اگر بندی از اساسنامه‌ای تغییر پیدا کند باید این امر به پیشنهاد و تایید مجمع برسد که وزیر ورزش و جوانان یکی از اعضای این مجمع است.

رئیس هیأت فوتبال استان اردبیل تصریح کرد: چگونه در 10 استان انتخابات و مجمع هیإت‌های فوتبال برگزار شده ولی وقتی نوبت به اردبیل می‌رسد عده‌ای می خواهند به رغم آشنایی با قوانین به عوام‌فریبی روی بیاورند در حالی که در اساسنامه پروسه برگزاری انتخابات کاملا مشخص است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این شرایط اختلاف هیأت و ورزش و جوانان حاضر به کناره‌گیری هستیم، افزود: باید مسؤولان ورزش و جوانان بدانند که دوران مدیریت تاراج منسوخ شده و بنده جلوی ناهنجاری و بی‌قانونی نیستم و امیدوارم همه تلاش کنند تا تفکر تمکین در برابر قانون و مبارزه با برخی رفتارها و اقدامات غیر اصولی را بگیرم.

وی با بیان اینکه از 21 نفر اعضای مجمع فوتبال استان 10 نفر رئیس هیأت شهرستان‌ها است که عده‌ای احساس می‌کنند این نفرات طرفدار ما هستند، یادآور شد: اعضای مجمع خود مستقل تصمیم گرفته و به هیچ کس وابستگی ندارند.

فوتبال بانوان را فدای دخالت‌های بی‌مورد خود کردند

وی در مورد وضعیت فوتبال بانوان استان اردبیل عنوان کرد: تیم نمین سرامیک که قهرمان مسابقات دسته اول کشور شده بود و باید در لیگ برتر حاضر می‌شد به دلیل عدم توانایی اسپانسر موفق به این حضور نشد که ما پیشنهاد دادیم مسؤولان مشگین‌شهر به ویژه پروژه گردشگری پل معلق این تیم را حمایت مالی کنند تا در مسابقات کشوری و لیگ برتر با نام مشگین‌شهر حاضر شوند که به دلیل دخالت‌های نابجای اداره ورزش و جوانان مسؤولان پل معلق از این حضور اجتناب کردند.

نوتاش با بیان اینکه مسابقات فوتبال بانوان در 5 رده فوتسال، و 5 رده فوتبال ظرف روزهای آینده آغاز می‌شود، افزود: هیأت فوتبال تنها توان اسپانسری تیم‌های فوتبال بانوان را در سطح استانی عهده‌دار است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها