کد خبر: 861864
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: پرداخت تهسیلات به صنوف تولیدی نیز بدون مراجعه به سایت در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،سید حامد عاملی در نهمین جلسه ستاد تهسیل و رفع موانع تولید در اردبیل اظهار کرد: ما گله‌مند عدم حضور بانک‌های خصوصی در همراهی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی هستیم که حتی به خودشان زحمت نمی‌دهند در جلسات ستاد تسهیل حضور پیدا کنند.

وی بیان کرد: در حالی که ابلاغیه بانک مرکزی شامل همه بانک‌های دولتی و خصوصی است اما بانک‌های خصوصی چندان رغبتی به حمایت از واحدهای تولیدی نشان نمی‌دهند که امیداریم با دستور استاندار اردبیل بخشی از مشکلات و موانع پیش‌رو در این حوزه برطرف شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به مصوبه بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات اعم از تامین سرمایه در گردش، تامین منابع طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت 60 درصد و بازسازی و نوسازی صنایع اشاره کرد و یادآور شد: در بخش پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش هیچ مشکلی وجود ندارد.

عاملی تصریح کرد: در تامین منابع مالی طرح‌های نیمه تمام دو بانک ملت و صادرات همکاری چندانی را در استان ندارند چرا که مدعی هستند توان پرداخت تسهیلات در این حوزه را به صورت ملی ندارد که امیدواریم در این راه مشکلات و موانع برطرف شود.

وی به پرداخت تسهیلات از بابت بازسازی و نوسازی صنایع اشاره کرد و گفت: با توجه به رقابت‌پذیر فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی و اتقای بهره‌وری انرژی و همچنین توجه به صادرات واحدهای تولیدی امر نوسازی و بهسازی صنایع مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یادآور شد: در سایت بهین‌یاب امکان ثبت نام برای پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی و تعمیر دستگاه‌ها و ماشین‌آلات در فرایند تولید فراهم شده که امیدواریم در این زمینه گام‌های جدی و اساسی‌تری برداشته شود.

عاملی به پرداخت تسهیلات به صنوف تولیدی اشاره کرد و گفت: صاحبان این صنوف بدون ثبت نام در سایت بهین یاب می‌توانند تقاضای بهره‌مندی از این تسهیلات را ارائه کنند که ما قطعا برای این واحدهای تولیدی حتی در قالب کارگاه‌های کوچک با ظرفیت اشتغال کمتر امکان پرداخت تسهیلات را فراهم کردیم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ثبت نام در سال جاری در سایت بهین‌یاب گفت: تاکنون بیش از 112 متقاضی برای بهره‌مندی از این تسهیلات در حوزه صنعت ثبت نام کردند که با شکل گیری چهار کمیته کارشناسی بررسی این طرح‌ها آغاز شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: تاکنون 100 طرح در این کمیته مورد ارزیابی قرار گرفته است که 41 از این درخواست‌ها تصویب و چهار مورد رد شده است که امیدواریم در سال جاری پرداخت تسهیلات با روند مناسب ادامه پیدا کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها