کد خبر: 859333
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۲
در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه تأكيد شد
اژه‌اي: بعد از هر تخريبي عليه سپاه و عناصر انقلابی يك اقدام خطرناك اتفاق افتاده است...
معاون اول قوه قضائيه وحدت، همدلي و تشريك مساعي را براي گره‌گشايي از مشكلات كشور امري لازم و ضروري دانست و بر كمك دستگاه قضا براي كمك به دولت براي مبارزه با مفاسد اقتصادي، ركود و تورم تأكيد كرد.
 
به گزارش ايرنا، حجت‌الاسلام محسني اژه‌اي در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه تهران گفت: تلاش داريم براي سرمايه‌گذاري در كشور، امنيت كامل ايجاد شود؛ تلاش داريم دولت را كمك كنيم تا در مقابل مفسدان بتواند بايستد و زمينه‌هاي فسار را كم كند و ان‌شاءالله از بين ببرد. معاون اول قوه قضائيه در اين سخنان سه محور اصلي شامل «قوه قضائيه و امنيت كشور»، «قوه قضائيه و دفاع از منافع مردم و مقابله با چپاول‌گران بيت‌المال و مردم» و همچنين «علت هجمه و تخريب نهادهاي انقلابي در تمامي چهار دهه انقلاب، عليه سپاه، بسيج، مردم، نهادهاي انقلابي و دستگاه قضايي كه مورد هجمه و تخريب دشمنان خارجي و بعضا داخلي قرار مي‌گيرد» را در سخنان خود تبيين كرد. اژه‌اي با بيان اينكه امروز با دنيايي روبه‌رو هستيم كه نظام سلطه تلاش دارد سلطه خود را حفظ كند و افزايش مي‌دهد و بر ملت‌ها و كشورها ستم روا دارد، افزود: در شرايطي كه كشورهاي منطقه و برخي همسايگان ما در آتش استكبار مي‌سوزند و در فشار و سختي هستند، استكبار جهاني به سركردگي امريكا قصد دارد فشار مضاعفي بر دنيا و جمهوري اسلامي ايران وارد كند.
 
محسني اژه‌اي تأكيد كرد: بديهي است كه امروز وحدت، همدلي و تشريك مساعي براي گره‌گشايي از مشكلات كشور امري لازم و ضروري است. اين مقام قضايي با بيان اينكه «مي‌دانيم وحدت و همدلي با توسل با حبل‌الله المتين و با اطاعت از ولي امر مسلمين و عمل به قانون و آموزه‌هاي ديني تحقق پيدا مي‌كند»، گفت: نمي‌شود گفت همدل، همزبان و همكار هستيم اما هر كسي راه خود را بپيمايد. معاون اول قوه قضائيه تأكيد كرد: توسل به حبل‌الله المتين در شرايط كنوني اطاعت از ولي امر مسلمين و گردن نهادن به قانون و آموزه‌هاي ديني است كه مي‌تواند وحدت و مشاركت عمومي را ايجاد كند.
 
محسني اژه‌اي با بيان اينكه قوه قضائيه در سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال وظيفه خود مي‌داند با تمام توان با ساير قوا در همين چارچوب همكاري كند، تصريح كرد: تلاش داريم با همه اعضاي دولت همكاري كنيم تا دولت بتواند گره از كار و مشكلات مردم باز كند؛ تلاش داريم دولت بتواند از اين ركود خارج شود، تلاش داريم با همكاري دولت بتواند تورم دوباره افزايش يافته توفيق داشته باشد.
 
سخنگوي قوه قضائيه با تأكيد بر همكاري با دولت براي مبارزه با قاچاق اظهار داشت: وظيفه خود مي‌دانيم در تحقق آرمان‌ها و چارچوب قوانين همه حمايت را از دولت انجام دهيم تا دولت بتواند در اين گراني‌ها، ركود، تورم و مشكلات و مسائل مختلف اعم از فرهنگي، اقتصادي و سياسي ان‌شاءالله موفق شود. وي كه به مناسبت هفته قوه قضائيه سخن مي‌گفت، ياد شهداي انقلاب اسلامي به‌ويژه شهداي واقعه تروريستي هفتم تير و در رأس آنها شهيد مظلوم دكتر بهشتي را گرامي داشت و ابراز اميدواري كرد كه بتوان آنچه شايسته نظام قضايي و ملت انقلابي است را انجام داد.
  
بني صدر به‌جاي تمركز بر جنگ وارد حاشيه‌ها شد
محسني اژه‌اي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار كرد: به عنوان فردي كه از اول انقلاب تا امروز در دستگاه قضايي و دستگاه اجرايي بودم، تجربه ثابت كرده كه بعد از هر تخريبي عليه سپاه و برخي عناصر انقلابي، يك اقدام خطرناك اتفاق افتاده است. معاون اول دستگاه قضا افزود: در اوايل انقلاب مي‌بينيم كه يك بني‌صدري پيدا مي‌شود كه خودخواه است و مغرور به رأي اكثريت مردمي است كه نمي‌داند به رئيس‌جمهور رأي دادند تا نماينده مردم و نظام باشد و مشكلات را حل كند. محسني اژه‌اي گفت: يك بني‌صدر خودخواه و مغرور پيدا مي‌شود و مردم را تخريب مي‌كند و مي‌گويد اينها چماق به دست هستند و عناصر و نهادها را تخطئه مي‌كند. به‌جاي تمركز بر جنگ وارد حاشيه‌ها مي‌شود. در همين دانشگاه تهران چه‌ها كه نكردند. همه جريان‌هاي ضد انقلاب زير چتر بني صدر كه تا ديروز با هم اختلاف داشتند، جمع مي‌شوند و بني‌صدر هم مغرور به رأيي كه مردم به او دادند مردم و نهادها را تخريب و تحقير مي‌كند و احساس مي‌كند كه مثل اينكه خطري در پيش است. اين مقام عالي قضايي افزود: برخي از اين تخريب‌ها و مسائل از زبان شخصي مثل رئيس‌جمهور وقت و تريبون‌هاي رسمي بيان مي‌شود و بعد مي‌بينيم كه اتفاقات سال 60 به‌وجود مي‌آيد و ترورها راه مي‌افتد و هزاران انسان را به خاك و خون مي‌كشند و وضعيت همين طور ادامه دارد تا اينكه به خاطر آن جنايت‌ها، وحدت مردم بيشتر شد. چند صباحي مجدداً با يك ترفند جديد تخريب‌ها را شروع كردند و قضاياي دهه 70 اتفاق افتاد. بعد از آن مردم دوباره متوجه شدند سپس دشمن با ترفند جديد آمد و اتفاقات سال 88 ايجاد شد.
  
فتنه جديد در پيش است
محسني اژه‌اي گفت: امروز كه تخريب عليه سپاه، بسيج، افراد موثر و دستگاه قضايي شدت گرفته و به تجربه گذشته كه نگاه مي‌كنم فكر مي‌كنم فتنه جديد و اقدام جديد در پيش است. امروز كه امريكا به يك نحو كري مي‌خواند و نهادهاي انقلابي، سپاه، دستگاه قضايي و عناصر انقلاب از لسان برخي مسئولان تحقير مي‌شوند، به گمانم يك توطئه جديد در پيش است. معاون اول دستگاه قضا با طرح اين پرسش كه چرا نهادها و افراد انقلابي و متدين و افراد دلسوخته اين نظام از اول انقلاب تا امروز، بيشتر مورد هجمه، تحقير و توهين دشمنان و برخي افراد غافل در داخل كشور قرار مي‌گيرند، گفت: چرا عليه قوه قضائيه بيشتر تخريب و در برخي مقاطع اين هجمه‌ها بيشتر مي‌شود؟ علت روشن است.
 
دشمن و شيطان بزرگ امريكا و افرادي كه منافع خود را در خطر مي‌بينند و مشاهده مي‌كنند كه سپاه، ارتش، بسيج، نيروي انتظامي، وزارت اطلاعات، قوه قضائيه و برخي از شخصيت‌هاي مؤثر سد راه متجاوزان و جانيان و اشرار و چپاول‌گران هستند، ابتدا اقدام به حذف فيزيكي مي‌كنند. شما ببينيد از اول انقلاب چه كساني ترور شدند؟ وي گفت: اگر ترور فيزيكي امكان پذير نبود، ترور شخصيت و اگر اين هم نشد، آنها را با نشر اكاذيب و دروغ پردازي مورد تهمت و اتهام قرار دهند تا به زعم باطل خود، اعتماد مردم را نسبت به آنها كم كنند تا تيغ دادگاه‌هاي انقلاب و سپاه و نيروهاي مسلح و نيروي انتظامي كند شود. بنابراين عليه اينها شروع به تخريب مي‌كنند.
 
 ***
آتش به اختيار يعني اگر مشكلي ديديد به مسئولان تذكر بدهيد
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه عزت و امنيت كشور در گرو وحدت و انسجام است، گفت: آتش به اختيار به معناي هرج و مرج نيست.
آيت‌الله محمد امامي كاشاني در خطبه دوم نماز جمعه اين هفته تهران با بيان اين مطلب افزود: آتش به اختيار به اين مفهوم نيست كه كاري كنيد كه به هرج و مرج تفسير شود. وي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در ديدار دانشجويان در ماه مبارك رمضان و طرح موضوع اصطلاح «آتش به اختيار» تصريح كرد: ايران بايد از نظر فرهنگ قوي و غني باشد، اما اگر مشكلي ديديد به مسئولان تذكر بدهيد و نگذاريد سيستم ضعيف و كم توان شود. امامي كاشاني همچنين در بخش ديگري از خطبه دوم نماز جمعه، از حمله موشكي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به پايگاه داعش در سوريه قدرداني كرد و گفت: اين اقدام سپاه در مقابله با جنايت تروريست‌هاي داعش در تهران، به‌جا و درست بود و اميدوارم كه آنها و حاميان آنها فهميده باشند كه جمهوري اسلامي در برابر اين جنايات اصلاً هيچ اغماض نمي‌كند. خطيب نماز جمعه تهران گفت: ايران به تروريست و حاميان آن پاسخي محكم‌تر هم مي‌دهد و از خدا مي‌خواهيم ريشه همه آنها را كه اين بلا را بر سر دنياي اسلام آورده‌اند، به‌زودي بكند. امامي كاشاني با تأكيد براينكه براي حفظ وحدت و اتحاد ملي در كشور و جلوگيري از اختلاف بايد به گفتارها و كردارها، نوشته‌ها و شعارها بيشتر توجه كرد، گفت: بايد اين وحدت و انسجام در كشور را حفظ كنيم.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار