کد خبر: 855770
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۵
رئیس‌جمهور امریکا: سفرم نتیجه داد
فعلاً با این اسباب‌بازی‌های جنگی که بهتون دادم سرگرم باشید تا بعد!
هنوز چند روز از سفر پربرکت رئیس‌جمهور امریکا به منطقه نگذشته بود که رایزنی‌ها (و ایضاً زیرآب‌زنی‌ها) یش نتیجه داد! عربستان سعودی و همبازیانش، با قطر دعوایشان شد و او را از بازی بیرون کردند. این سرعت در دو به هم زنی در نوع خودش یک رکورد محسوب می‌شود!
 
سفر بعدی، اتحادیه عرب می‌ترکد!
دونالد ترامپ هم خوشحال و سرمست از موفقیت، یک توئیت شاد و شنگول منتشر کرد و در آن نوشت:
«در سفر اخیرم به خاورمیانه اعلام کردم که دیگر نباید امکان تامین مالی ایدئولوژی رادیکال وجود داشته باشد. [پس از آن] رهبران [منطقه] انگشت اتهام را متوجه قطر کردند. حالا ببینید!»
آدم با این پاقدم نوبر است! اولین باری که سمت منطقه آمد این دعوا راه افتاد. اگر همین طور پیش برود ترامپ دو سه بار دیگر به منطقه بیاید کل اتحادیه عرب و ائتلاف نظامی از هم می‌پاشد! من قول می‌دهم در سفر چهارم پنجم لیگ ستارگان امارات و جام قهرمانی غرب آسیا هم منحل شود!
 
دعوا سر توپ‌بازی!
اما در مورد اینکه چه چیزی باعث شد این زلزله در روابط اعراب منطقه رخ دهد روایت‌ها متفاوت است. فایننشال‌تایمز ادعا کرد قطر 700 میلیون دلار به ایران پول داده است. احتمالاً سعودی‌ها ناراحت شده‌اند که چرا دوحه این پول را به آن‌ها نداده تا از امریکا برایشان تفنگ بخرد! سعودی‌ها دلشان می‌خواسته با بقیه بر و بچ تفنگ‌بازی کنند، همانطوری که در بحرین و یمن بازی می‌کند و قبل‌تر در مصر با السیسی بازی کردند. اما از قرار معلوم قطری‌ها بیشتر طرفدار توپ‌بازی بوده‌اند و گفته‌اند: بچه‌ها بیایید فوتبال بازی کنیم که من یک کم یاد بگیرم. آخه چند وقت دیگه مسابقه دارم، قرار است جام جهانی بعدی توی کوچه ما باشد!
 
سعودی‌ها گفته‌اند: نخیرم، اصلاً کی گفت بدون اجازه ما بروی جام جهانی را دعوت کنی کوچه خودتان؟ حالا که اینطور شد ما هم اینقدر تفنگ‌بازی می‌کنیم که جنگ راه می‌اندازیم تا هیچکس برای بازی نتواند به کوچه شما بیاید!
اینطوری شده که با هم قهر شدند و سعودی با بقیه هم‌بازی‌هایش دست به یکی کرد تا قطر را بازی ندهند!
 
برگزاری دادگاه در جیب امریکا!
دونالد ترامپ در توئیت خودش نوشته است: تمام شواهد علیه قطر بود. منظورش از «تمام شواهد» تک‌تک دلارهایی بود که از عربستان گرفته بود. دیگه شاهد و سند از این قوی‌تر نمی‌شد! حالا وقتش رسیده که قطر هم «شواهد» خودش را رو کند و در دادگاه غیرعلنی «جیب امریکا» از خودش دفاع کند!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها