دروازهبان بوسنیایی عنوان کرد او به سبب کم بازی کردن در چلسی لایق مدال قهرمانی نیست.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، باشگاه چلسی اعلام کرد در جشن قهرمانی این تیم به آسمیر بگوویچ نیز مدال قهرمانی تعلق خواهد گرفت.
در لیگ برتر قانونی وجود دارد که تیم قهرمان، ۴۰ مدال دریافت خواهد کرد و هر بازیکنی که بیش از پنج بار برای تیمش به میدان رفته باشد، به طور قطع مدال خواهد گرفت. آسمیر بگوویچ در این فصل تنها دو بار در لیگ برتر بازی کرده است و احتمال دارد در بازی هفته آخر به میدان برود که در این صورت سه بازی انجام خواهد داد. با این حال باشگاه چلسی عنوان کرده است که به این بازیکن مدال خواهد داد.
بگوویچ بوسینیایی درباره این موضوع گفت: فکر میکنم این قانون باید تغییر کند و تمام بازیکنان یک تیم باید یک مدال بگیرند چراکه همه عضو یک گروه بودند و در موفقیت به آمادگی تیم نقش داشتند. به همین خاطر این قانون مناسب نیست. خوشبختانه من یک بار مدال گرفتم و این برای من بسیار ارزشمند است. فکر نمیکنم امسال لایق چنین مدالی باشم.
طبق اعلام باشگاه چلسی، کندی، ناتان آکه و آینا، بازیکنانی هستند که مدالی دریافت نخواهند کرد.
انتهای پیام